GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δωρεάν κουλούρι σε 100 οικονομικά ασθενείς μαθητές της Ξάνθης – Προσφορά των Αρτοποιών

-Το Δ.Σ. του Σωματείου Αρτοποιών Ξάνθης έλαβε την απόφαση για τη δράση το απόγευμα της Τετάρτης Στη δωρεάν διάθεση κουλουριών σε περίπ...

-Το Δ.Σ. του Σωματείου Αρτοποιών Ξάνθης έλαβε την απόφαση για τη δράση το απόγευμα της Τετάρτης

Στη δωρεάν διάθεση κουλουριών σε περίπου 100 μαθητές δημοτικών σχολείων της Ξάνθης οι γονείς των οποίων αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα προχωρά και φέτος το Σωματείο Αρτοποιών της περιοχής. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, που συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να συνεχίσει και φέτος τη δράση της δωρεάν διάθεσης πρωινού σε μαθητές της περιοχής παρέχοντας με τη σειρά του μια μικρή, αλλά ουσιαστική βοήθεια σε αναξιοπαθούσες οικογένειες της Ξάνθης.  

“Αποφασίσαμε να δίνεται κάθε μέρα από ένα κουλούρι σε όσους μαθητές δυσκολεύονται να το αγοράσουν και δεν έχουν οι γονείς τα χρήματα” αναφέρει ο πρόεδρος των Αρτοποιών κ. Παναγιώτης Αμπεριάδης, τονίζοντας πως “η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  μας έδωσε μια κατάσταση όπου βρίσκονται 80 με 100 παιδάκια τα οποία θα λαμβάνουν το κουλούρι. Πέρσι είχαμε κάποια προβλήματα με το ΣΔΟΕ, εκτιμώ ότι σε μερικές ημέρες θα λυθούν αυτά και θα βρούμε και το πως θα γίνεται φέτος η διάθεση. Θα έρχεται μάλλον ο Διευθυντής και θα του διαθέτουμε τα κουλούρια τα οποία στη συνέχεια θα τα δίνει αυτός στα παιδιά, χωρίς να λέμε το όνομά τους. Θέλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια της οικογένειας, δεν θέλουμε να ξέρουμε ποιος παίρνει το κουλούρι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια