GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μάγεψε την Ξάνθη η Μελίνα Ασλανδίου – Δεν έπεφτε καρφίτσα στην Πλατεία Μητροπόλεως (+VIDEO)

-Η γνωστή ερμηνεύτρια βρέθηκε στην πόλη το βράδυ του Σαββάτου στο πλαίσιο των Γιορτών Π.Π.  Καρφίτσα δεν έπεφτε το βράδυ του Σαββά...

-Η γνωστή ερμηνεύτρια βρέθηκε στην πόλη το βράδυ του Σαββάτου στο πλαίσιο των Γιορτών Π.Π. 

Καρφίτσα δεν έπεφτε το βράδυ του Σαββάτου στην Πλατεία Μητρόπολεως Ξάνθης όπου η δημοφιλής ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου ανέβηκε στην Κεντρική Σκηνή των Γιορτών Παλιάς Πόλης. 

Η Ασλανίδου τραγούδησε γνωστές και μεγάλες επιτυχίες της προσωπικής της δισκογραφίας καθώς και άλλων γνωστών συναδέλφων της, ενώ παρέμεινε για σχεδόν τρεις ώρες πάνω στη σκηνή, ακούραστη και γεμάτη κέφι και ζωντάνια. 

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβηκε νωρίς το απόγευμα στη σκηνή για έναν σύντομο έλεγχο της ακουστικής, ενώ ήδη αρκετοί ήταν αυτοί που είχαν συγκεντρωθεί στην Πλατεία Μητροπόλεως περιμένοντας να την ακούσουν να τραγουδά. Άξιο αναφοράς το γεγονός πως και στη συγκεκριμένη συναυλία όπως και στο σύνολο των εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα στην Κεντρική Σκηνή των Γιορτών είχαν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα περιμετρικά της σκηνής, τα οποία ωστόσο λίγη ώρα μετά την έναρξη της συναυλίας απομακρύνθηκαν. 
Ρεπορτάζ: Θανάσης Μαυρίδης 


Δεν υπάρχουν σχόλια