GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κροτίδες, συνθήματα και πανό για τον Παύλο Φύσσα στην Ξάνθη – Υπό αυστηρό αστυνομικό κλοιό (+VIDEO)

-Αστυνομικές δυνάμεις περιφρουρούσαν την πορεία των διαδηλωτών στο κέντρο της πόλης  Υπό αυστηρό αστυνομικό κλοιό και χωρίς να σημε...

-Αστυνομικές δυνάμεις περιφρουρούσαν την πορεία των διαδηλωτών στο κέντρο της πόλης 

Υπό αυστηρό αστυνομικό κλοιό και χωρίς να σημειωθούν επεισόδια πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για το απόγευμα της Πέμπτης πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα στην πόλη της Ξάνθης. 

Μέλη αριστερών κομμάτων και παρατάξεων συγκεντρώθηκαν γύρω στις 18:00 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης κρατώντας πανό, ενώ την ίδια στιγμή μέλη από το Αυτόνομο Στέκι συγκεντρώνονταν στον χώρο του Πανεπιστημίου. Οι δύο μάζες των διαδηλωτών βρέθηκαν λίγο πριν τις 19.00 στην Κεντρική Πλατεία απ' όπου ξεκίνησε πορεία με κατεύθυνση την Παν. Τσαλάρη.   Διμοιρία των ΜΑΤ και Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν στον χώρο μπροστά από τη Λέσχη Αξιωματικών, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν τους διαδηλωτές μέσα στην πόλη. 

Κατά τη διάρκεια της πορείας κάποιοι εκ των διαδηλωτών έκαναν χρήση κροτίδων,  ενώ φώναζαν συνθήματα κατά του φασισμού και του ναζισμού αλλά και του άδικου χαμού του Παύλου Φύσσα πριν από ακριβώς έναν χρόνο. Ο κορμός της πορείας κινήθηκε από την οδό Τσιμισκή, στη Μιχαήλ Καραολή και στη συνέχεια στη Μπροκούμη καταλήγοντας μπροστά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής επί της οδού 28ης Οκτωβρίου. Εκεί βρίσκονταν παρατεταμένες αστυνομικές δυνάμεις, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάποιο επεισόδιο. Στη συνέχεια οι διαδηλωτές κατευθύνθηκαν προς την Κεντρική Πλατεία με την πορεία να καταλήγει στον χώρο του Πανεπιστημίου. 

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως στο σύνολό τους οι διαδηλωτές καταφέρονταν κατά της Χρυσής Αυγής, ενώ διένειμαν έντυπο ενημερωτικό υλικό για την πορεία αλλά και τον θάνατο του Παύλου Φύσσα. 









Δεν υπάρχουν σχόλια