GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μάγεψε ο Λέκκας στην έναρξη των Γιορτών – Υπό τους ήχους του Μ. Χατζιδάκι οι εκδηλώσεις (+VIDEO)

-Ανέβηκε στη σκηνή συνοδευόμενος από τη Μικτή Χορωδία του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης  Υπό τους ήχους του Μάνου Χατζιδάκι και ...


-Ανέβηκε στη σκηνή συνοδευόμενος από τη Μικτή Χορωδία του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης 

Υπό τους ήχους του Μάνου Χατζιδάκι και με τη μαγευτική φωνή του Βασίλη Λέκκα πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη των φετινών εκδηλώσεων των Γιορτών Παλιάς Πόλης Ξάνθης το βράδυ της Κυριακής. 

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή δηλώνοντας τη συγκίνησή του για το ότι βρίσκεται στην πόλη που γέννησε τον Μ. Χατζιδάκι λέγοντας μάλιστα πως εδώ έκανε μερικά από τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα ενώ δήλωσε πως συντρέχουν και προσωπικοί λόγοι που τον καθιστούν ιδιαίτερα συγκινημένο. 

Επί σκηνής βρισκόταν ήδη η Μικτή Χορωδία του Κέντρου Πολιτισμού υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Θόδωρου Μανώλη που κατάφερε να κεντρίσει τα βλέμματα, ενώ στη συνέχεια συνόδεψε τον Β. Λέκκα σε μερικές από τις πιο γνωστές συνθέσεις του Μ. Χατζιδάκι. 


Το πλήθος καταχειροκρότησε τόσο τον τραγουδιστή όσο και την ορχήστρα αν και συγκριτικά με παρελθόντα έτη οι συγκεντρωμένοι ήταν αισθητά λιγότεροι. Άξιο αναφοράς το γεγονός πως ήδη από το βράδυ του Σαββάτου κάποιοι εκ των πολιτιστικών συλλόγων ξεκίνησαν “ανεπίσημα” τις εκδηλώσεις τους, προσφέροντας μουσική και... “άρτο” σε κατοίκους και επισκέπτες, ενώ λίγη ώρα πριν ανέβει στη σκηνή ο ορχήστρα του Δήμου απερχόμενος και νέος Δήμαρχος κήρυξαν από κοινού την έναρξη των εκδηλώσεων.














Δεν υπάρχουν σχόλια