GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνάντησε Δημαρχόπουλο και Ζαγναφέρη ο Γενικός Πρόξενος του Καζακστάν - Βρέθηκε στην Ξάνθη (+ΦΩΤΟ)

Στην Ξάνθη βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Γενικός Πρόξενος του Καζακστάν κ. Rashid Gazizov ο οποίος πραγματοποίησε εθιμοτυπικές επισκέψε...

Στην Ξάνθη βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Γενικός Πρόξενος του Καζακστάν κ. Rashid Gazizov ο οποίος πραγματοποίησε εθιμοτυπικές επισκέψεις τόσο στον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο όσο και στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Ζαγναφέρη. 

Πολιτισμός, οικονομία και τουρισμός στον Δήμο  
Τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο επισκέφθηκε την Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014, στο Δημαρχιακό κατάστημα, ο Γενικός Πρόξενος του Καζακστάν, κ. Rashid Gazizov ο οποίος πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στην περιοχή στο πλαίσιο των εορτών της παλιάς Πόλης, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Υπηρεσία Πολιτικών Υποθέσεων, κ.Νικόλαο Πιπερίγκο.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον πολιτισμό, την οικονομία, τον τουρισμό και την αυτοδιοίκηση, ενώ διερευνήθηκαν οι δυνατότητες για μελλοντική  συνεργασία στα ανωτέρω.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα. Ο Δήμαρχος δώρησε στον κ. Rashid Gazizov αναμνηστικό βιβλίο με την ιστορία της Ξάνθης, τον πολιτισμό και τις φυσικές ομορφιές της πόλης και της ορεινής περιοχής της Σταυρούπολης.

Συνάντηση με Ζαγναφέρη
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι, δέχτηκε στο γραφείο του τον Γενικό Πρόξενο του Καζακστάν κ Ρασιντ Γκαζιζοφ. Κατά την διάρκεια της συνάντησης τους, η οποία διήρκησε περίπου μία ώρα, συζητήθηκαν διμερή θέματα και αναλύθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης και της χώρας του Καζακστάν. Ο κ. Πρόξενος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα αγροτικά προϊόντα της περιοχής μας και συμφώνησαν με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Ζαγναφέρη για μια στενότερη συνεργασία στο μέλλον. 


Δεν υπάρχουν σχόλια