GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οι γυμνοσάλιαγκες της δημοσιογραφίας βγήκαν παγανιά στην Ξάνθη

Την ατμομηχανή στη βιομηχανία του σάλιου έθεσαν σε λειτουργία οι γνωστοί κύκλοι παραγοντίσκων της Ξάνθης, που αυτοπαρουσιάζονται είτε ως ε...

Την ατμομηχανή στη βιομηχανία του σάλιου έθεσαν σε λειτουργία οι γνωστοί κύκλοι παραγοντίσκων της Ξάνθης, που αυτοπαρουσιάζονται είτε ως εκπρόσωποι Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, είτε ως Δημοσιογράφοι, είτε – σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις – ως όντα κατέχοντα τη θεία φώτιση! 

Φυσικά, το έναυσμα που πυροδότησε τον βομβαρδισμό του “γλειψίματος”, κατά τη λαϊκή πάντα οδό, προς τα νέα κέντρα λήψεως των αποφάσεων δεν είναι άλλο από το προφανές και ποθούμενο που ακούει στο όνομα... χρήμα. 

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα οποία εδώ και χρόνια ζουν παρασιτικά με χρήματα του Δημοσίου, καθώς σαν βδέλλες οι εκπρόσωποί τους κολλούν στους εκάστοτε κυβερνώντες και προσφέροντας φυσικά ως αντάλλαγμα καλές υπηρεσίες επικοινωνίας, ή τουλάχιστον έτσι θαρρούν, αποσπούν χρήματα μέσω απευθείας αναθέσεων ή μέσω διαγωνισμών (ας γελάσω) που κατά έναν σατανικό τρόπο καταλήγουν πάντα στα χέρια τους. 

Τα μέσα που χρησιμοποιούν σε κάποιες των περιπτώσεων θα τα ζήλευαν ακόμη και τα πιο σκληραγωγημένα μέλη  της σικελικής Κόζα Νόστρα, απειλώντας, εκβιάζοντας ή στην καλύτερη των περιπτώσεων επιχειρώντας να ασκήσουν πίεση εμμέσως. 

Ο λόγος, για μερίδα του Τύπου της Ξάνθης, γνωστή για τη δράση της εδώ και χρόνια, η οποία ασκεί ένα είδος “επί χρήμασι εκδιδόμενης” δημοσιογραφίας η οποία φυσικά αν και πριν από μερικούς μόλις μήνες παρέμενε αγκιστρωμένη στο καράβι της εξουσίας, βλέποντας πως αυτό βούλιαξε, μετά και τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές και την πλήρη αλλαγή σε πρόσωπα σε όλους τους Δήμους της Ξάνθης αλλά και στην ίδια την Περιφέρεια ΑΜΘ, εγκατέλειψε το πλοίο και επιχειρεί τώρα να απλώσει παραγάδι. 

Πρόκειται για αυτούς που μέχρι πρότινος την οποία αναφορά, καταγγελία ή έστω επισήμανση της οποίας αντιπολίτευσης στα όρια της Ξάνθης αλλά και της Περιφέρειας ΑΜΘ φρόντιζαν να αποκρύψουν εσκεμμένως, να αποσιωπήσουν εντέχνως ή έστω να αντικρούσουν άμεσα λες και τα βέλη προορίζονταν για τους ίδιους. Οι ίδιοι λοιπόν σήμερα αναζητούν μανιωδώς αποκούμπι στις νέες Δημοτικές Αρχές αλλά και στη Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ, χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα και επιχειρώντας με τον τρόπο τους να δηλώσουν... παρών! Να ανοίξουν πόρτα δηλαδή για τον χειμώνα. 

Το... παράδειγμα της Ξάνθης! 
Σε μια εποχή λοιπόν που οι επιχειρήσεις των Μέσων, ακόμη και οι πιο υγιείς – εάν υπάρχουν και τέτοιες -, βρίσκονται σε οικονομικό μαρασμό, οδηγούνται σε συγχωνεύσεις ή κατεβάζουν λουκέτα η Ξάνθη συνεχίζει να πρωτοπορεί. 

Συνεχίζει να διατηρεί σχεδόν άγνωστο αριθμό μέσων, έντυπων και ηλεκτρονικών, καθώς και άγνωστο αριθμό δημοσιογράφων (ο καθείς που έχει στην κατοχή του μια πένα φέρει και τον τίτλο αυτόν άλλωστε). Παραμένει άγνωστο το πως και από ποιους πόρους συντηρούνται όλα αυτά τα ΜΜΕ, ενώ μόνο γέλωτα προκαλεί το γεγονός πως ήδη βρίσκονται στα σκαριά και νέες επιχειρηματικές κινήσεις στον χώρο. 

Ίσως θα έπρεπε κάποια στιγμή το ενδιαφέρον των οικονομολόγων παγκοσμίως να στραφεί στην περιοχή ώστε το “μυστικό φίλτρο” της ευημερίας να διαδοθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη σώζοντας  από τον λιμό και τον οικονομικό μαρασμό εκατομμύρια πολιτών και επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια