GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απεβίωσε ο πρώην Δήμαρχος Σταυρούπολης Θ. Παπαδόπουλος – “Σε βαθύτατη θλίψη η Ξάνθη”

Τα θερμά συλλυπητήρια του Δήμου Ξάνθης στους συγγενείς του πρώην Δημάρχου Σταυρούπολης κ. Θεόδωρου (Άκου) Παπαδόπουλου εξέφρασε ο νέος Δήμ...

Τα θερμά συλλυπητήρια του Δήμου Ξάνθης στους συγγενείς του πρώην Δημάρχου Σταυρούπολης κ. Θεόδωρου (Άκου) Παπαδόπουλου εξέφρασε ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου το πρωί της Κυριακής. 

Όπως ανέφερε ο ίδιος, λίγη ώρα νωρίτερα πληροφορήθηκε τον θάνατο του πρώην Δημάρχου, επιλέγοντας κατά την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου να αναφερθεί στη ζωή και το έργο του.  

“Υπηρέτησε τα κοινά με πάθος και ήθος. Άφησε σημαντικές παρακαταθήκες πίσω του, κινούμενος με αίσθημα χρέους απέναντι στον συνάνθρωπο” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Δημαρχόπουλος, για να προσθέσει πως “σήμερα η Ξάνθη και η τοπική κοινωνία της Σταυρούπολης με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετά τον πρώην Δήμαρχο. Η διαμόρφωση της κεντρικής πλατείας της Σταυρούπολης αλλά και η ανακαίνιση του κτηρίου του σημερινού λαογραφικού μουσείου αποτελούν μερικά από τα πιο σημαντικά έργα της θητείας του. Είναι λυπηρό που στην πρώτη συνεδρίαση είμαστε αναγκασμένοι  να χαιρετήσουμε ένα πρώην δήμαρχο”.

Ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1940 και απεβίωσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Οικοδόμος στο επάγγελμα, είχε δυο παιδιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια