GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ντόρα Μπακογιάννη: Λάθος ο ΕΝΦΙΑ, πρέπει να αλλάξουν οι αντικειμενικές

Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν βάζει σε κίνδυνο την κυβερνητική σταθερότητα, είπε χαρακτηριστικά η ίδια μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ωστ...

Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν βάζει σε κίνδυνο την κυβερνητική σταθερότητα, είπε χαρακτηριστικά η ίδια μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ωστόσο μίλησε ξεκάθαρα για λάθη στον ΕΝΦΙΑ και για υπερφορολόγηση που απειλεί την οικονομία της μέσης οικογένειας.

Φόρο επί της ακίνητης περιουσίας η Ελλάδα πρέπει να έχει, όμως το μεγάλο λάθος του ΕΝΦΙΑ. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει φορολόγηση επί μιας ανύπαρκτης αξίας. Είναι λάθος οι αντικειμενικές αξίες. Δεν μπορείς να νομοθετείς σε λάθος δεδομένα, τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη

Η έκτακτη εισφορά είναι κάτι άλλο, μπορεί να διαφωνώ ωστόσο είναι δημοσιονομικό θέμα, στα ακίνητα δεν υπάρχει επιχείρημα από την τρόικα. Αντίθετα έχει επιχείρημα η κυβέρνηση και πρέπει να το χρησιμοποιήσει. Πρέπει να υπάρξουν αλλαγές που να βασίζονται στην πραγματικότητα, είπε η κ. Μπακογιάννη.

Σε ό,τι αφορά στα ζητήματα πολιτικής η κ. Μπακογιάννη είπε πως μπορεί να διαφωνεί, αλλά υπάρχει και το μη χείρον βέλτιστον, αυτή η κυβέρνηση είπε πως η κυβέρνηση έφερε την οικονομία σε μια ισορροπία και αυτό δεν πρέπει να χαθεί.

Η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε ότι φοβάται την ακυβερνησία, αλλά και μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που θα αποτελέσει περιπέτεια για τον τόπο, όπως είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια