GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γαλανόπουλος πρόεδρος, Καλιαμπάκας γραμματέας! Εκλέχθηκαν Προεδρείο και Επιτροπές στα Άβδηρα

Οι ψηφοφορίες για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου στον Δήμο Αβδήρων καθώς και για τη σύνθεση τόσο της Επιτροπής ...

Οι ψηφοφορίες για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου στον Δήμο Αβδήρων καθώς και για τη σύνθεση τόσο της Επιτροπής Οικονομικών όσο και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής. 

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε στην έδρα του Δήμου στη Γενισέα, με την παράταξη του κ. Γιώργου Τσιτιρίδη να προτείνει για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου τον κ. Γαλανόπολου Σπύρο, και τη μείζονα αντιπολίτευση να προτείνει τον κ. Γιώργο Σίσκο για τη θέση του Αντιπροέδρου. Τη θέση του Γραμματέα κατέλαβε ο επικεφαλής της παράταξης “Στροφή”, που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νίκος Καλιαμπάκας. 

Τα μέλη των επιτροπών 
Αμέσως μετά την εκλογή του νέου Προεδρείου ακολούθησε η ψηφοφορία για τη σύνθεση των δύο Επιτροπών του Δήμου. Αναλυτικά αυτές έχουν ως εξής: 

Οικονομική Επιτροπή 
Πρόεδρος: Γιώργος Τσιτιρίδης 
Μέλη: Γουλινάκης Δημήτρης, Χατζόπουλος Νικόλαος, Ιμπραήμ Μεμέτ, Μποζατζη Αδήμ, Γαλανόπουλος Δημήτρης, Ξανθόπουλος Παναγιώτης. 

Ποιότητα Ζωής:
Μέλη: Ζουρνατζίδου Χρηστακίδου, Γεωργακάκης Αθανάσιος, Γαρούφας Δήμος, Ιμπίζ Τζεμήλ, Μακρής Αθανάσιος, Αθανασίου Συμεών.

Εκπρόσωποι στη ΠΕΔ
Γουλινάκης Δημήτρης, Γαρουφάς Δήμος, Τσολακίδης Βασίλης, Τσιτιρίδης Γιώργος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια