GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο κύβος ερρίφθη – Ανακοίνωσε τους έξι Αντιδημάρχους Ξάνθης ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος

Αγκόρτσας, Τσέπελης, Φερντούν, Πασταματίου, Παρτσαλίδου και Παπαδόπουλος οι Αντιδήμαρχοι  Στον ορισμό των έξι Αντιδημάρχων που αναλάβο...

Αγκόρτσας, Τσέπελης, Φερντούν, Πασταματίου, Παρτσαλίδου και Παπαδόπουλος οι Αντιδήμαρχοι 

Στον ορισμό των έξι Αντιδημάρχων που αναλάβουν πλέον και επισήμως τα καθήκοντά τους προχώρησε τη Δευτέρα ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος. 

Πρόκειται για τους κ. Απόστολο Αγκόρτσα, Μανόλη Τσέπελη, Γιώργο Παπασταματίου, Κυριάκο Παπδόπουλο (έμμισθοι), Δέσποινα Παρτσαλίδου και Χασάν Ογλού Φερντούν (άμισθοι).

Ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης επέλεξε να βάλει τέλος στη σεναριολογία γύρω από τη νέα σύνθεση των Αντιδημάρχων, τη Δευτέρα, οπότε και έκανε γνωστά τόσο τα ονόματα αυτών όσο και τις αρμοδιότητες που τους αναθέτει. 

Αγκόρτσας στη... δόμηση! 
Ο κ. Απόστολος Αγκόρτσας ορίστηκε Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα την εποπτεία και τη διεύθυνση της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Ξάνθης, την εποπτεία των ΚΕΠ καθώς και της  Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών στο τμήμα εμπορικών δραστηριοτήτων και αδειοδοτήσεων. Παράλληλα ο ίδιος είναι υπεύθυνος για την ελεγχόμενη στάθμευση εντός των ορίων του Δήμου. 

Τσέπελης στις Τεχνικές Υπηρεσίες, και όχι μόνο
Όπως ήδη είχε διαρρεύσει εδώ και καιρό ο κ. Δημαρχόπουλος αποφάσισε να απομακρύνει τον επί σειρά ετών πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ από τη μέχρι τώρα θέση του, τοποθετώντας τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών με παράλληλη ευθύνη τη διευθέτηση των αιτημάτων των δημοτών και την επίβλεψη του έργου της πολιτικής προστασίας. Ταυτόχρονα, ανάμεσα στις νέες αρμοδιότητές του και αυτή του Τμήματος Πρασίνου και των δημοτικών κοιμητηρίων. Επιπλέον, ο ίδιος έχει την εποπτεία και την ευθύνη τον συντονισμό των θεμάτων που σχετίζονται με τη λειτουργία και τη συντήρηση των παιδικών χαρών και των συναφών, το συντονισμό και την επίβλεψη του έργου της πολιτικής προστασίας καθώς και την ευθύνη των θεμάτων οδοσύμασνσης και ηλεκτροφωτισμού της πόλης. 

Όλα σε ένα ο Φερντούν 
Από τη μεριά του ο Χασάν Ογλού Φερντούν, πρώτος δημοτικός σύμβουλος από το Δροσερό που ορίζεται Αντιδήμαρχος, αναλαμβάνει τον έλεγχο των Υπηρεσιών Καθαριότητας, Εξοικονόμησης Ενέργειας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Αδέσποτων Ζώων. 

Παπασταμίου στα Οικονομικά 
Η κα Δέσποινα Παρτσαλίδου αναλαμβάνει τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας , Παιδείας, Πολιτισμού , Αθλητισμού και τις υπηρεσίες Δια βίου Μάθησης- Απασχόλησης του Δήμου καθώς και το γραφείο Τουρισμού του Δήμου Ξάνθης, ενώ θα αναπληρώνει τον Δήμαρχο όταν αυτός απουσιάζει.

Ο κ. Γιώργος Παπασταματίου, ορίστηκε αντιδήμαρχος Οικονομικών και  Διοικητικών Υπηρεσιών ενώ πέραν αυτών αναπληρώνει και αυτός τον Δήμαρχο με τη σειρά του όταν απουσιάζει, ενώ είναι υπεύθυνος και για την τέλεση πολιτικών γάμων. Τα καθήκοντα του κ. Κυριάκου Παπαδόπουλου παραμένουν στο σύνολό τους ίδια με αυτά που κατείχε στην προηγούμενη θητεία του, μιας και παραμένει Αντιδήμαρχος Σταυρούπολης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια