GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αυτοκτόνησε βάζοντας φωτιά στο σπίτι του ηλικιωμένος στην Ξάνθη – Βρέθηκε απανθρακωμένος (+VIDEO)

-Βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης νεκρός πάνω στο κρεβάτι του, καθότι ανήμπορος να κινηθεί  Τέλος στη ζωή του με τον πιο φρικτό τρόπο ...


-Βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης νεκρός πάνω στο κρεβάτι του, καθότι ανήμπορος να κινηθεί 

Τέλος στη ζωή του με τον πιο φρικτό τρόπο φαίνεται πως επέλεξε να βάλει ηλικιωμένος άνδρας στην Ξάνθη, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο σπίτι του. 

Ο άτυχος άνδρας διέμενε μόνος του στη συμβολή των οδών Βουλγαροκτόνου και Κομνηνών, κοντά στο παλιό κτήριο της Αστυνομίας, ενώ ήταν καθηλωμένος στο κρεβάτι του καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Η γυναίκα που τον περιποιούνταν κάθε τόσο, εισήλθε στο σπίτι του το πρωί της Τετάρτης αντικρίζοντας το αποτρόπαιο θέαμα και καλώντας άμεσα σε βοήθεια.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τη διαλεύκανση της υπόθεσης 

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία εντοπίζοντας τον άτυχο ηλικιωμένο απανθρακωμένο ένα άμεσα αποκλείστηκε η περιοχή. Από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται πως ο άνδρας έβαλε φωτιά στο σπίτι του, θέλοντας έτσι να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. 

Οι γείτονες μόλις πληροφορήθηκαν το τί είχε συμβεί βγήκαν στον δρόμο αναζητώντας εξηγήσεις, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε και ο γιος του ηλικιωμένου άνδρα. Στο σημείο έφτασε ιατροδικαστής που ανέλαβε και τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής ώστε να δοθεί φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος. 




Δεν υπάρχουν σχόλια