GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βροχή... κεραυνών και μικροπροβλήματα από το καλοκαιρινό μπουρίνι στην Ξάνθη (+VIDEO)

-Έγινε η νύχτα μέρα από τις αστραπές και τους κεραυνούς που έπεφταν βροχή  -Μια πτώση μικρού δένδρου στην Εκτενεπόλ και μικροπροβλήμα...

-Έγινε η νύχτα μέρα από τις αστραπές και τους κεραυνούς που έπεφταν βροχή 
-Μια πτώση μικρού δένδρου στην Εκτενεπόλ και μικροπροβλήματα στους δρόμους 

Έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν την περιοχή της Ξάνθης το βράδυ της Παρασκευής, προκαλώντας μικρής έκτασης προβλήματα ενώ κατεγράφησαν πτώσεις κλαδιών και μικρών δέντρων χωρίς ωστόσο να υπάρξουν τραυματισμοί ή ζημιές. 

Λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ κύμα κακοκαιρίας έπληξε την πόλη, κινούμενο από την παραλιακή ζώνη προς τα ορεινά, με το σκηνικό του καιρού μέσα σε ελάχιστα λεπτά να μετατρέπεται από καλοκαιρινό σε χειμωνιάτικο. Οι κεραυνοί και οι αστραπές έπεφταν βροχή ενώ η βροχόπτωση ήταν έντονη, ενώ παρατηρήθηκαν μικρής έκτασης διακοπές ρεύματος τόσο μέσα στην πόλη της Ξάνθης όσο και στους γύρω οικισμούς. 

Τα φαινόμενα ήταν πιο έντονα στην παραλιακή ζώνη, με τους λουόμενους που βρίσκονταν στην περιοχή να αναζητούν μέρος για να προφυλαχθούν από το ξαφνικό μπουρίνι. Οι συνεχείς βροχοπτώσεις του καλοκαιριού που πλήττουν την πόλη της Ξάνθης εκτός των προβλημάτων που προκαλούν, κυρίως στους αγρότες, αντιμετωπίζονται πλέον με ιδιαίτερα καυστικό χιούμορ από τους ίδιους τους κατοίκους που σχολιάζουν δεικτικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως “έχει πέσει κατάρα στην περιοχή”. 

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης δεν κατεγράφη κάποιο αξιόλογο συμβάν, πέραν μιας πτώσης ενός μικρού δένδρου στην περιοχή της Εκτενεπόλ τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ πτώσεις κλαδιών, κυρίως ξερών, παρατηρήθηκαν σε διάφορα σημεία μέσα στην πόλη από τους ισχυρούς άνεμους που διαδέχθηκαν τη βροχόπτωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια