GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έκλεψαν σκυλιά από αγροικία στην Ξάνθη – Σε περιπέτειες ο ιδιοκτήτης που τα αναζητούσε!

-Πρόκειται για τρία σκυλιά ράτσας τζακ ράσελ τα οποία και εντοπίστηκαν  Τρία σκυλιά ράτσας τζακ ράσελ έκλεψαν από αγροικία της Π.Ε. Ξά...

-Πρόκειται για τρία σκυλιά ράτσας τζακ ράσελ τα οποία και εντοπίστηκαν 

Τρία σκυλιά ράτσας τζακ ράσελ έκλεψαν από αγροικία της Π.Ε. Ξάνθης δυο άνδρες το το βράδυ της Κυριακής. 

Οι δράστες, ένας 31χρονος και ένας 38χρονος, μετέβησαν στην αγροικία με το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους και αφαίρεσαν τα τρία σκυλιά. Στη συνέχεια αποχώρησαν χωρίς να προλάβει ο ιδιοκτήτης να αντιδράσει.

Το συμβάν καταγγέλθηκε στις Αστυνομικές Αρχές ωστόσο ο ίδιος ο ιδιοκτήτης φαίνεται πως βρέθηκε σε περιπέτειες στην προσπάθεια του να βρει τα κλεμμένα ζώα, μιας και τα εντόπισε ωστόσο βρέθηκε... στο κρατητήριο. Είχε προηγηθεί μήνυση σε βάρος του για παραβίαση ξένης ιδιοκτησίας, μιας και επιχείρησε να πάρει πίσω τα σκυλιά του από τους δράστες.

Οι Αστυνομικοί τελικώς συνέλαβαν τους δύο δράστες με τη σε βάρος τους δικογραφία το απόγευμα της Δευτέρας στον Νέο Ζυγό Ξάνθης.

Δυο εκ των σκυλιών βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών και επεστράφησαν στον ιδιοκτήτη τους. Οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για κλοπές ενώ οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια