GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έναν Δήμο με “ανοιχτές πόρτες” στους πολίτες υπόσχεται ο Μίχογλου – Ορκωμοσία στον Δήμο Τοπείρου

-Το απόγευμα της Κυριακής στο Δημαρχείο του Δήμου πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας  Έναν Δήμο με “ανοιχτές πόρτες” προς όλους το...

-Το απόγευμα της Κυριακής στο Δημαρχείο του Δήμου πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας 

Έναν Δήμο με “ανοιχτές πόρτες” προς όλους τους πολίτες υποσχέθηκε ο νέος Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας της νέας σύνθεσης του Δημοτικού Συμβουλίου στον Τόπειρο το απόγευμα της Κυριακής. 

Η τελετή πραγματοποιήθηκε έξω από το Δημαρχείο λίγο μετά τις 7.30, ενώ το παρών σε αυτή έδωσαν όλοι οι νεοεκλεγέντες που έδωσαν όρκο πίστης και αφοσίωσης στα νέα τους καθήκοντα. Όπως είναι γνωστό ο κ. Μίχογλου αναλαμβάνει τα ινία του Δήμου από 1η Σεπτεμβρίου, ενώ με αφορμή την ορκωμοσία επανέλαβε για ακόμη μια φορά μερικές από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις για τους οικισμούς του Δήμου. 

“Είναι μεγάλη μας τιμή σήμερα που δίνουμε τον όρκο τιμής να υπηρετήσουμε τον Δήμο μας σε μια ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μας. Θα ήθελα να ζητήσω την αμέριστη συμπαράσταση, βοήθεια και την στήριξη σας. Για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας την παρούσα δύσκολη περίοδο που περνάει ο Δήμος μας, αλλά και η πατρίδα μας. Την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι δημότες μας, με την ψήφο τους και το ποσοστό που μας έδωσαν μας δεσμεύουν ακόμα περισσότερο να υλοποιήσουμε τους στόχους και το πρόγραμμα που έχουμε” ανέφερε μεταξύ άλλων ο νέος Δήμαρχος κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του, συμπληρώνοντας πως “όλοι μαζί ενωμένοι, δημοτικοί σύμβουλοι, δημοτικοί υπάλληλοι και δημότες μπορούμε να πάμε τον δήμο μας μπροστά για το καλό όλων μας, αλλά κυρίως για τα παιδιά μας. Οι πόρτες του Δήμου μας θα είναι ανοιχτές για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου”. 


Δεν υπάρχουν σχόλια