GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στη λίστα με τις Εφημερίδες που δικαιούνται να δημοσιεύουν καταχωρήσεις του Δημοσίου ο Ακρίτας

Στη λίστα με τις Εφημερίδες που έχουν τη δυνατότητα καταχώρησης δημοσιεύσεων των φορέων του δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, όπω...

Στη λίστα με τις Εφημερίδες που έχουν τη δυνατότητα καταχώρησης δημοσιεύσεων των φορέων του δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, όπως διακηρύξεις δημοπρασίας, προκηρύξεις διαγωνισμών κ.α., συμπεριλαμβάνεται η Εβδομαδιαία Εφημερίδα “Ακρίτας”. 

Σύμφωνα με τη συμπληρωματική απόφαση της αρμόδιας Υφυπουργού κας Σοφίας Βούλτεψη, ο Ακρίτας πληροί όλες τις κατά τον Νόμο προϋποθέσεις και ως εκ τούτου συμπεριλαμβάνεται στη σχετική λίστα. 

Η συμπληρωματική απόφαση δημοσιεύτηκε στις 12 Αυγούστου σε ΦΕΚ (ΦΕΚ B 2207 – 12.08.2014) και έρχεται να συμπληρώσει το ΦΕΚ 1893/11-7-14. 

Από την πρώτη λίστα των Εφημερίδων που δικαιούνται προκηρύξεων – διακηρύξεων απουσίαζε εκ παραδρομής η Εφημερίδα Ακρίτας, με την αδικία να αποκαθίσταται πλέον, έστω και με καθυστέρηση ενός μήνα. 

Η Εφημερίδα Ακρίτας, που τα τελευταία χρόνια έχει ανανεωθεί πλήρως, αποτελεί τη μοναδική τοπική εφημερίδα της περιοχής που προσφέρει τη δυνατότητα διαδραστικής ανάγνωσης με τη χρήση νέων τεχνολογιών. Ειδησεογραφικά καλύπτει με πρωτογενή ύλη ευρύτερα την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενώ εκδίδεται και κυκλοφορεί κάθε Σάββατο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια