GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πίτα οι πλαζ της Ξάνθης – Η οικονομική λύση για στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης

-Παρά την κακοκαιρία που κατά διαστήματα πλήττει την περιοχή, οι πλαζ παραμένουν γεμάτες  Ως μια από τις πιο οικονομικές λύσεις για στ...

-Παρά την κακοκαιρία που κατά διαστήματα πλήττει την περιοχή, οι πλαζ παραμένουν γεμάτες 

Ως μια από τις πιο οικονομικές λύσεις για στιγμές καλοκαιρινής χαλάρωσης και ξεκούρασης παρουσιάζονται οι πλαζ της Ξάνθης.

Στο σύνολό τους, τόσο τα Σαββατοκύριακα όσο και τις καθημερινές, πλημμυρίζουν από κόσμο που καταφτάνει επιλέγει είτε να κάνει το μπάνιο του σε κάποια εκ των οργανωμένων πλαζ είτε επιλέγει κάποια άλλη παραλία της περιοχής. 

Όπως είναι γνωστό τέσσερις από τις παραλίες της Ξάνθης έχουν βραβευτεί και φέτος με Γαλάζιες Σημαίες, αν και παρουσιάζουν – όπως προκύπτει από μια απλή επίσκεψη σε αυτές – σοβαρά προβλήματα υποδομών ενώ δεν λείπουν και οι βανδαλισμοί από πλευράς των πολιτών. Σε κάποιες μάλιστα εκ των πλαζ εντοπίζονται στοίβες από σκουπίδια, τα οποία εναποθέτουν εκεί πολίτες ενώ δεν λείπουν και οι καταστροφές από φυσικά αίτια, οι οποίες δεν έχουν επιδιορθωθεί. 

Οι περισσότερες εκ των ακτών της Ξάνθης που χρησιμοποιούνται από λουόμενους της περιοχής, αλλά και ξένους επισκέπτες κυρίως γειτονικών χωρών, απέχουν 20 με 30 λεπτά από την πόλη και είναι ευκόλως προσβάσιμες στο κοινό. 

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως σε ορισμένες παραλιακές περιοχές της Ξάνθης παρατηρείται φέτος το φαινόμενο της ελεύθερης κατασκήνωσης, αν και κατά το νόμο αυτό απαγορεύεται, κάτι ωστόσο που για την περιοχή ξυπνά μνήμες γύρω από τη λειτουργία των οργανωμένων κάμπινγκ η μοίρα των οποίων έχει περιέλθει σε ιδιαίτερα δύσβατα μονοπάτια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια