GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Σκανδάλισαν” την παραλία! Τουρίστες τα πέταξαν... όλα και μπήκαν για μπάνιο σε πλαζ της Ξάνθης

-Αντέδρασαν πολίτες που κάλεσαν την Αστυνομία ώστε να παρέμβει, ζητώντας να βάλουν τα ρούχα τους -Συνέβη στην παραλία της Μάνδρας σε ώρα...

-Αντέδρασαν πολίτες που κάλεσαν την Αστυνομία ώστε να παρέμβει, ζητώντας να βάλουν τα ρούχα τους
-Συνέβη στην παραλία της Μάνδρας σε ώρα αιχμής την περασμένη Πέμπτη το περιστατικό 

Μια ολόκληρη παραλία, αυτή της Μάνδρας στην Ξάνθη, κατάφεραν να... “σκανδαλίσουν” δυο Τουρίστες την περασμένη Πέμπτη όταν επέλεξαν να κάνουν γυμνισμό! 

Πρόκειται για ένα ηλικιωμένο ζευγάρι ξένων το οποίο επισκέφτηκε σε ώρα αιχμής την παραλία του οικισμού της Μάνδρας και ενώ στην πλαζ βρισκόταν αρκετός κόσμος καθώς και παιδιά, και αποφάσισε να κάνει μπάνιο γυμνό. Στη θέα του ζευγαριού οι λουόμενοι αντέδρασαν έντονα καθώς όπως είναι γνωστό η παραλία της Μάνδρας προσελκύει κυρίως οικογένειες με μικρά παιδιά, μιας και πρόκειται για μια ιδιαίτερα ρηχή θάλασσα που προσφέρει ασφάλεια. 

Κάποιοι μάλιστα εκ των παριστάμενων αντέδρασαν ακόμη πιο έντονα, κάνοντας παρατηρήσεις στο ζευγάρι και καλώντας την Αστυνομία να παρέμβει. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν με τους δύο Τουρίστες να ντύνονται τελικώς.  

Στην Ξάνθη ως γνωστόν δεν υπάρχει χαρακτηρισμένη πλαζ γυμνιστών, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν να κάνουν το μπάνιο τους γυμνοί σε κάποια ερημική παραλιακή περιοχή, όχι όμως στις πολυσύχναστες παραλίες. Το περιστατικό σίγουρα θα μείνει αξέχαστο τόσο στους λουόμενους όσο και στους ίδιους τους ηλικιωμένους οι οποίοι μάλλον θα σκεφτούν ξανά το μέρος το οποίο θα επιλέξουν για να κάνουν γυμνισμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια