GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πριν αλέκτωρ λαλήσει... ακυρώθηκε η μεταφορά των γραφείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης

Ναυάγησαν, όπως όλα δείχνουν, το πρωί της Δευτέρας τα σχέδια της απερχόμενης διοίκησης της Π.Ε. Ξάνθης περί της μεταφοράς των γραφείων της...

Ναυάγησαν, όπως όλα δείχνουν, το πρωί της Δευτέρας τα σχέδια της απερχόμενης διοίκησης της Π.Ε. Ξάνθης περί της μεταφοράς των γραφείων της Διεύθυνσης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του κτηρίου του Διοικητηρίου. 

Ήταν μόλις την προηγούμενη Παρασκευή όταν έγινε γνωστή η απόφαση για τη μεταφορά των γραφείων από το ισόγειο, στον πρώτο όροφο σε γραφεία τα οποία εδώ και χρόνια παρέμεναν κλειστά ακριβώς δίπλα από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη. Τα κίνητρα πίσω από αυτή την απόφαση δεν έχουν γίνει μέχρι και σήμερα γνωστά, ωστόσο ήδη από την Παρασκευή είχαν τοποθετηθεί έξω από δυο γραφεία του Διοικητηρίου στον πρώτο όροφο οι ταμπέλες της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης.

Οι ταμπέλες απομακρύνθηκαν τη Δευτέρα, μετά και τον θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από τη συγκεκριμένη απόφαση, τον χρόνο που αυτή ελήφθη αλλά και τα κίνητρα και τα αίτια τα οποία οδήγησαν στη γέννησή της.

Ωστόσο το πρωί της Δευτέρας ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Γιώργος Παυλίδης, χωρίς να κατονομάζει ευθέως το περιστατικό, εξέδωσε ανακοίνωση διαμηνύοντας πως η νέα διοίκηση δεν θα αποδεχθεί αποφάσεις της απερχόμενης που ενέχουν υστεροβουλία. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει πως  «με αφορμή δημοσιεύματα των ΜΜΕ δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα αποδεχθούμε μετεκλογικές αποφάσεις της απερχόμενης διοίκησης οποιουδήποτε επιπέδου, που ενέχουν  πολιτική ή άλλη υστεροβουλία και δημιουργούν τετελεσμένα εναντίον της λαϊκής εντολής και βούλησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια