GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έμειναν στο μηδέν Ξάνθη και ΑΕΚ στα Πηγάδια - Χρήσιμα συμπεράσματα από τη λευκή ισοπαλία

Την ευκαιρία να δουν την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους είχαν SKODA ΞΑΝΘΗ και ΑΕΚ στο φιλικό που έγινε το απόγευμα του Σαββά...

Την ευκαιρία να δουν την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους είχαν SKODA ΞΑΝΘΗ και ΑΕΚ στο φιλικό που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο SKODA ΞΑΝΘΗ Arena. 

Σε ένα ζεστό απόγευμα οι δύο ομάδες προσπάθησαν να ικανοποιήσουν τους αρκετούς φιλάθλους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση με την «λευκή» ισοπαλία να «σφραγίζει» το παιχνίδι.

Η SKODA ΞΑΝΘΗ στο πρώτο ημίχρονο είχε τις δύο πιο καλές ευκαιρίες με τον Βασιλακάκη στο ημίωρο να μην σκοράρει και τον Ανέστη να μπλοκάρει την κεφαλιά του Καπετάνου στο φινάλε, σε ένα πρώτο 45λεπτο που η ΑΕΚ προσπάθησε να διατηρήσει την μπάλα περισσότερη ώρα στην κατοχή της και την ομάδα του Σάκη Τσιώλη να έχει τα δικά της καλά διαστήματα προσπαθώντας να απειλήσει, τόσο από στημένες φάσεις, όσο και από κόντρα επιθέσεις.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης υπήρξαν πολλές αλλαγές από τους δύο προπονητής με τον Τραϊανό Δέλλα να αλλάζει όλη την 11άδα και τον Σάκη Τσιώλη να περνά 6 νέα πρόσωπα στο παιχνίδι. Ο Τσέβας νικήθηκε από τον Κυριακίδη στην πρώτη καλή ευκαιρία του β’ μέρους ενώ ο Παπαστεριανός επιχείρησε στο 59’ το άστοχο σουτ όπως και ο Λουσέρο αργότερα. Στο 75’ Μπέρτος και Ολιβέιρα καθυστέρησαν στις προσπάθειές τους για σουτ με την κεφαλιά του Μπαρέττα στο 80’ να μην ανησυχεί τον Ανέστη. Στο 84’ η κεφαλιά του Φαγέ μετά από κόρνερ πέρασε άουτ όπως και το πλασέ του Νάκα στο 82’. Την εξωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού του Γκαραβέλη βρήκε η μπάλα από το σουτ του Μπαρμπόσα στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ιωάννης Τοπούζης της ΕΠΣ Θράκης με βοηθούς τους κ.κ. Κούλα Χασάν (ΕΠΣ Ξάνθης) – Βασίλη Καραβασίλη (ΕΠΣ Καβάλας), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γιώργος Κυριαζίδης της ΕΠΣ Έβρου.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης (75’ Γκαραβέλης), Μπαξεβανίδης (60’ Μπέρτος), Λισγάρας (46’ Καρυπίδης), Γούτας (76’ Τσαμούρης), Πασχαλάκης (46’ Κολλαράς), Φλίσκας (46’ Μπαρέττας), Βασιλακάκης (46’ Παπαστεριανός), Λουσέρο (76’ Ορφανίδης Π.), Σολτάνι (60’ Νάκας), Ράνος (46’ Κάλβο), Καπετάνος (46’ Ολιβέιρα).

ΑΕΚ (Α’ μέρος): Ανέστης, Αραβίδης, Ανάκογλου, Κολοβέτσιος, Μάνταλος, Μπακάκης, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Κορδέρο.
ΑΕΚ (Β’ μέρος): Βούρας, Φαγέ, Τσέβας (70’ Μπαρμπόσα), Γρόντης, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Ντ’ Ακόλ, Τζανετόπουλος, Ντούνης, Γεωργέας, Ζόριτς

Τιμήθηκε από την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ο Πέτρος Μάνταλος
Πριν από την έναρξη του αγώνα η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ τίμησε τον ποδοσφαιριστή Πέτρο Μάνταλο για την προσφορά του στην ξανθιώτικη ομάδα. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Πιαλόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια