GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στιγμές γνώσης και ξεγνοιασιάς στις εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις της Ξάνθης – 500 παιδιά στη δομή

Τις ομορφιές της ορεινές περιοχής  απόλαυσαν 500 παιδιά, αγόρια και κορίτσια, τα οποία φιλοξενήθηκαν για 19η χρονιά στις εκκλησιαστικές κα...

Τις ομορφιές της ορεινές περιοχής  απόλαυσαν 500 παιδιά, αγόρια και κορίτσια, τα οποία φιλοξενήθηκαν για 19η χρονιά στις εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Ξάνθης, στην ορεινή Δρυμιά της Σταυρούπολης. 

Η δομή άνοιξε και φέτος τις πόρτες της  μέσα σε ένα όμορφο και καταπράσινο περιβάλλον, όπως επισημαίνει η Μητρόπολη σε ανακοίνωσή της, ενώ παράλληλα τονίζεται πως τα παιδιά “έζησαν σαν μια μεγάλη οικογένεια κοντά στη φύση, αθλήθηκαν και με απόλυτο σεβασμό προς τις ευαίσθητες παιδικές ψυχές μεταδόθηκε στα παιδιά το νόημα της χριστιανικής ζωής, η αγάπη προς τον Ιεό, την Πατρίδα, το περιβάλλον, η αξία του σεβασμού προς τον συνάνθρωπο”. 

Η φετινή περιόδο ολοκλη΄ρωθηκε στις 30 Ιουλίου, ενώ σε σχετική της ανακοίνωση η Μητρόπολη ευχαριστεί τους αγηχούς, υπαρχηγούς, ομαδάρχες, στελέχη και τις κυρίως που ανιδιοτελώς προσέφεραν τις υπηρεσίες του όλο αυτό το διάστημα, δίνοντας αξιομίμητο παράδειγμα προσφοράς και όλοι όσοι συνέβαλαν στη λειτουργία των κατασκηνώσεων”. 





Δεν υπάρχουν σχόλια