GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δικογραφία για τον 37χρονο τουριστικό πράκτορα στην Ξάνθη που εξαπάτησε πελάτες του

-Κατάφερε να αποσπάσει 3.255 ευρώ όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία -Διερευνά το ενδεχόμενο να έχουν εξαπατηθεί και άλλοι πολίτες  ...

-Κατάφερε να αποσπάσει 3.255 ευρώ όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία
-Διερευνά το ενδεχόμενο να έχουν εξαπατηθεί και άλλοι πολίτες 

Δικογραφία σε βάρος του 37χρονου Α.Β. που διατηρεί τουριστικό γραφείο σε κεντρικό σημείο της Ξάνθης σχηματίστηκε από την Αστυνομία μετά και τις καταγγελίες πολιτών που είχαν πέσει θύματα του εν λόγω γραφείου. 

Όπως αποκάλυψε πριν από μερικές ημέρες το ThrakiToday.com ο τουριστικός πράκτορας καταγγέλθηκε πως εισέπραξε χρήματα από πελάτες του για την έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων αλλά και τη διοργάνωση των διακοπών τους, τα οποία ωστόσο… αγνοούνται, ενώ ο ίδιος έκλεισε το γραφεί του και εξαφανίστηκε. 

Μάλιστα τα χρήματα τα είχε εισπράξει ο ίδιος ήδη από τον Δεκέμβριο του 2013, όταν πελάτες του προσήλθαν στο τουριστικό γραφείο που διατηρεί καταθέτοντας το ποσό για την έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων με προορισμό την Κύπρο. 

Όταν έφτασε η περίοδος ωστόσο του ταξιδιού οι πολίτες διαπίστωσαν ότι τα εισιτήρια τους δεν είχαν εκδοθεί ενώ τα χρήματά τους αγνοούνταν. Επιχειρώντας να έρθουν σε επαφή με το τουριστικό γραφείο αντιλήφθησαν πως αυτό ήταν κλειστό ενώ τα ίχνη του ιδιοκτήτη είχαν εξαφανιστεί. Ακολούθως προσέφυγαν στην Αστυνομία όπου και κατήγγειλαν το γεγονός ενώ αμέσως μετά την αποκάλυψη του συμβάντος από το ThrakiToday.com δεν ήταν λίγοι αυτοί που διαπίστωσαν ξαφνικά πως έχουν πέσει και αυτοί θύματα απάτης.  

Ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, η υπόθεση απάτης σε βάρος των επτά, αρχικά, πελατών τουριστικού γραφείου στην Ξάνθη εξιχνιάστηκε ενώ για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 37χρονου.

«Όπως προέκυψε από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα, ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 6-12-2013 έως 23-7-2014, κατάφερε να εξαπατήσει επτά (7) ημεδαπούς, ηλικίας από 23 έως 57 ετών, αποσπώντας από αυτούς συνολικά το χρηματικό ποσό των 3.525 ευρώ, που του είχαν καταβάλει είτε για κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων, είτε για πληρωμή εκδρομής και διαμονής σε ξενοδοχεία» αναφέρει η Αστυνομία, ενώ όπως επισημαίνεται «η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης και το ενδεχόμενο εξαπάτησης άλλων ατόμων από τον 37χρονο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια