GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Απρόσεκτος” οδηγός έθεσε εκτός κυκλοφορίας κεντρικό δρόμο της Ξάνθης – Παρέσυρε σκαλωσιά (+VIDEO)

-Για ώρες παρέμεινε κλειστή η Βενιζέλου λόγω ατυχήματος έξω από τον Ερυθρό Σταυρό Ξάνθης -Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το πρώτο φ...


-Για ώρες παρέμεινε κλειστή η Βενιζέλου λόγω ατυχήματος έξω από τον Ερυθρό Σταυρό Ξάνθης
-Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το πρώτο φως της ημέρας

Εκτός κυκλοφορίας έθεσε η πρωινή απροσεξία ενός οδηγού Ι.Χ. έναν από τους πλέον κεντρικούς δρόμους της Ξάνθης, την οδό Βενιζέλου, την Τρίτη. 

Γύρω στις 06.00 το πρωί οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου, τύπου τζιπ, κινούμενος επί της οδού Βενιζέλου στο ύψος του κτηρίου του Ερυθρού Σταυρού Ξάνθης δεν πρόσεξε και παρέσυρε τη σκαλωσιά που έχει τοποθετηθεί έξωθεν αυτού λόγω εργασιών συντήρησης. Η σκαλωσιά που τοποθετήθηκε πριν από μερικές ημέρες ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης του κτηρίου, που ανήκει στον Ερυθρό Σταυρό και στεγάζεται το τοπικό παράρτημα, ξηλώθηκε κατά το ήμισυ από την εξωτερική πλευρά του κτηρίου με αποτέλεσμα να γέρνει επικίνδυνα προς το οδόστρωμα. 

Στη θέα της επικίνδυνης για τους οδηγούς αλλά και τους περαστικούς σκαλωσιάς αποφασίστηκε από τις αρχές να τεθεί εκτός κυκλοφορίας ο δρόμος, προς αποφυγή τυχόν ατυχημάτων, και προς αυτή την κατεύθυνση τοποθετήθηκαν προειδοποιητικοί κώνοι σήμανσης. Οι οδηγοί ήταν υποχρεωμένοι να επιλέξουν εναλλακτική διαδρομή, κάτι που προκάλεσε αναστάτωση στην κυκλοφορία των οχημάτων μέσα στην πόλη, που ούτως ή άλλως παρουσιάζει προβλήματα. Άλλωστε η Βενιζέλου μετά την ενοποίηση των πλατειών και τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που επικρατούν μέσα στην πόλη επιβαρύνθηκε με ένα μεγάλο όγκο οχημάτων και αποτελεί σήμερα έναν από τους δρόμους με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία. 

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό το κτήριο του Ερυθρού Σταυρού στην Ξάνθη παρουσίασε προβλήματα στατικότητας, με σοβάδες από το εξωτερικό τμήμα αυτού να προσγειώνονται επικίνδυνα στο έδαφος. Οι υπεύθυνοι του Ε.Σ.Ξ. αποφάσισαν αρχικά να τοποθετήσουν προειδοποιητικές πινακίδες σήμανσης έξω από το κτήριο, ώστε να μην μπορούν οι περαστικοί να κινούνται κοντά στο κτήριο, ενώ ακολούθως τοποθετήθηκε σκαλωσιά ώστε να ξεκινήσουν εργασίας αποκατάστασής του.

Ο πρόεδρος της Εμπορικής Λέσχης Ξάνθης και εργολάβος κ. Κεφαλίδης που ανέλαβε αφιλοκερδώς την τοποθέτηση της σκαλωσιάς απέστειλε συνεργείο το οποίο και προχώρησε στην αποκατάσταση των καταστροφών ώστε να δοθεί εκ νέου σε κυκλοφορία ο δρόμος.  




Δεν υπάρχουν σχόλια