GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανατριχιαστικός ο Πασχαλίδης στη Δράμα – Ξεσήκωσε τα πλήθη, μάγεψε με τη φωνή του (+VIDEO)

Ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης ανέβηκε στη σκηνή του Naturart Festival το βράδυ του Σαββάτο στο Παρανέστι της Δράμας.  Πρόκειται για ένα τ...


Ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης ανέβηκε στη σκηνή του Naturart Festival το βράδυ του Σαββάτο στο Παρανέστι της Δράμας. 

Πρόκειται για ένα τετραήμερο μουσικών εκδηλώσεων που πραγματοποιείται στη Δράμα, δίπλα ακριβώς στον Νέστο και το οποίο φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, ενώ ήδη από τις πρώτες ημέρες έχει παρουσιάσει πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα. 

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης ανέβηκε στη σκηνή, ξεσηκώνοντας το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στον χώρο των εκδηλώσεων, λίγα μόλις μέτρα μετά το Παρανέστι δίπλα στον ποταμό Νέστο, τραγουδώντας γνωστές και διαχρονικές του επιτυχίες και ερμηνεύοντας τραγούδια άλλων καλλιτεχνών. Ακούραστος παρέμεινε επί ώρες πάνω στη σκηνή διασκεδάζοντας το πλήθος που άρχισε να συγκεντρώνεται ήδη από νωρίς το απόγευμα.


Είχε προηγηθεί η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Δράμας, νωρίτερα την ίδια ημέρα, που παρουσίασε ένα τμήμα της δουλείας της, καθώς και άλλες διάφορες δράσεις που λάμβαναν χώρα παράλληλα. 

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν μια ημέρα πριν, την Παρασκευή όταν και κορυφώθηκαν με τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα, ενώ συνεχίζονται την Κυριακή με τη συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα και τη Δευτέρα με την εμφάνιση του Γιάννη Χαρούλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια