GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Διαμαρτύρεται για την καθυστέρηση των προνοιακών επιδομάτων στην Ξάνθη η Ένωση Τυφλών Θράκης

-Καταγγέλλουν πως όλοι οι υπόλοιποι Δήμοι της χώρας έχουν καταβάλει κανονικά τα χρήματα στους δικαιούχους  Την έντονη δυσαρέσκεια της ...

-Καταγγέλλουν πως όλοι οι υπόλοιποι Δήμοι της χώρας έχουν καταβάλει κανονικά τα χρήματα στους δικαιούχους 

Την έντονη δυσαρέσκεια της για την καθυστέρηση στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων από τον Δήμο Ξάνθης στα μέλη της εκφράζει η Διοικούσα Επιτροπή της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η διαμαρτυρία της Ένωσης σχετίζεται με την καθυστέρηση της καταβολής των προνοιακών –αναπηρικών επιδομάτων από τον Δήμο Ξάνθης όταν όλοι σχεδόν οι Δήμοι της χώρας κατέβαλαν τα εν λόγω επιδόματα από την περασμένη εβδομάδα.

“Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας η καθυστέρηση οφείλεται στην υπογραφή του επιτρόπου αφού δεν υπάρχει μόνιμος επίτροπος, ο οποίος έγκαιρα θα υπογράφει το σχετικό ένταλμα. Τη στιγμή που το κράτος πασχίζει να ταχτοποιήσει την πιο έγκαιρη καταβολή των προνοιακών – αναπηρικών επιδομάτων δεν πρέπει οι Δήμοι να αργοπορούν λόγω επιτρόπου” επισημαίνεται σχετικώς, ενώ τονίζεται πως “οι δικαιούχοι των επιδομάτων αυτών έχουν απόλυτη ανάγκη από την έγκαιρη καταβολή και δεν πρέπει να ταλαιπωρούνται πηγαίνοντας καθημερινά στις τράπεζες για να διαπιστώσουν εάν έχουν πιστωθεί τα χρήματα.

Η οικονομική κρίση και οι δυσκολίες πιέζουν αφόρητα και πρέπει όλοι οι σχετικοί φορείς να επιληφθούν επί του θέματος.

Η Διοικούσα επιτροπή της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης που αντιμετωπίζει καθημερινά τα προβλήματα των μελών της έχει την υποχρέωση και είναι καθήκον της να επισημαίνει τα προβλήματα που προκύπτουν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια