GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Προς το παρόν αναβάλλονται τα πρόστιμα στους παιδότοπους της Ξάνθης

Σε αναβολή οδηγήθηκαν τελικά, στο σύνολό τους, οι υποθέσεις των παιδότοπων που βεβαιώθηκε να λειτουργούν παρατύπως σε υπαίθριους χώρους κα...

Σε αναβολή οδηγήθηκαν τελικά, στο σύνολό τους, οι υποθέσεις των παιδότοπων που βεβαιώθηκε να λειτουργούν παρατύπως σε υπαίθριους χώρους και για τους οποίους ο Δήμος Ξάνθης κλήθηκε να αποφανθεί για το εάν θα τους επιβάλει ή όχι πρόστιμα. 

Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής το πρωί της Παρασκευής πρόκειται για συνολικά έξι παιδότοπους που λειτουργούν στα όρια του Δήμου και οι οποίοι βρέθηκαν αρχικά να λειτουργούν παρατύπως. 

Τρεις εκ των έξι παιδότοπων ζήτησαν δια των νομικών τους εκπροσώπων αναβολή για να τακτοποιήσουν κάποιες εκκρεμότητες και είτε να λάβουν άδεια είτε να απομακρύνουν τα παιχνίδια.    Σε μια περίπτωση όπως επισημάνθηκε ο παιδότοπος δεν λειτουργεί και ως εκ τούτου αποφασίστηκε να μην επιβληθεί πρόστιμο ενώ σε μια άλλη τα παιχνίδια έχουν ήδη αποσυρθεί και δόθηκε αναβολή ώστε να γίνει αυτοψία από τις Υπηρεσίες του Δήμου. Στην τελευταία υπόθεση η ιδιοκτήτρια του παιδότοπου ανέφερε πως εκκρεμεί η άδεια της και αναμένει τον σχετικό έλεγχο από την αρμόδια επιτροπή για να τη λάβει.  

Σε όλες τις υποθέσεις ο κ. Νίκος Ανταμπούφης ψήφισε λευκό λέγοντας πως θα ήθελε τη συμβουλή της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου πριν αποφασίσει για κάτι τέτοιο, η οποία απουσίαζε από τη συνεδρίαση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια