GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνέδριο της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ για την ανεργία

Με κεντρικό τίτλο «Η εργασία αποτελεί δικαίωμα», η Ομοσπονδία Υπαλλήλων του ΟΑΕΔ πραγματοποιεί αύριο και μεθαύριο, 3 και 4 Ιουλίου αντίσ...

Με κεντρικό τίτλο «Η εργασία αποτελεί δικαίωμα», η Ομοσπονδία Υπαλλήλων του ΟΑΕΔ πραγματοποιεί αύριο και μεθαύριο, 3 και 4 Ιουλίου αντίστοιχα, το 31ο της συνέδριο, στο ξενοδοχείο Τιτάνια. Κατά τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Ο ρόλος του ΟΑΕΔ ως αναπτυξιακό εργαλείο εξόδου από την κρίση».

Όπως παρατηρούν οι εργαζόμενοι του Οργανισμού, «η εκρηκτική κατάσταση της ανεργίας στη χώρα μας, η υποβάθμιση της σταθερής εργασίας, η δεδομένη μισθολογική υποβάθμιση που οδηγεί στην φτώχεια και την εξαθλίωση και η προβοκατόρικη επίθεση ενάντια στους δημόσιους υπαλλήλους», οδηγούν αναπόφευκτα στο να «ανοίξει η συζήτηση» για έναν νευραλγικό δημόσιο φορέα, που βρίσκεται στο επίκεντρο της κρίσης. 

Στην ημερίδα θα γίνει προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις σχετικά με το εάν υπάρχουν λύσεις στην ανεργία, εάν υπάρχουν πόροι να διατεθούν στους ανέργους και αν ναι γιατί δεν διατίθενται, τι λένε τα στοιχεία για την ανεργία και ποιο ρόλο μπορεί να έχει ο ΟΑΕΔ στην αποτελεσματική διαχείριση των σημερινών ποσοστών ανεργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια