GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


49χρονη από τους Τοξότες πάσχει από καρκίνο του εγκεφάλου! Χρειάζεται 20.000 ευρώ για επέμβαση (+ΦΩΤΟ)

-Μητέρα δύο κοριτσιών δίνει μάχη εδώ και 16 περίπου μήνες με επιθετική μορφή καρκίνου -Συγκεντρώνονται δωρεές για τη θεραπεία της και έχ...

-Μητέρα δύο κοριτσιών δίνει μάχη εδώ και 16 περίπου μήνες με επιθετική μορφή καρκίνου
-Συγκεντρώνονται δωρεές για τη θεραπεία της και έχει βγάλει το σπίτι της στη Γαλάνη στο σφυρί 

Τα χρήματα που απαιτούνται για τη συνέχιση της θεραπείας κατά του καρκίνου μιας 49χρονης που κατάγεται από τους Τοξότες Ξάνθης και κατοικεί στην Καβάλα επιχειρούν να συγκεντρώσουν οι συγγενείς τους.  

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δύσκολη μορφή καρκίνου, με την 49χρονη Δήμητρα να δίνει μάχη εδώ και 16 περίπου μήνες απέναντι σε μια επιθετική μορφή καρκίνου του εγκεφάλου. Οι συγγενείς της 49χρονης, και πιο συγκεκριμένα οι κόρες της, προσπαθούν με κάθε τρόπο να συγκεντρώσουν το ποσό των 20.000 ευρώ που απαιτείται για τη θεραπεία της μητέρας τους, ενώ έχουν ξεκινήσει εκστρατεία στο διαδίκτυο προσπαθώντας να συγκεντρώσουν δωρεές. 

Μάλιστα έχουν κοινοποιήσει στον Τύπο, ηλεκτρονικό και έντυπο, επιστολή στην οποία αναφέρουν το ιστορικό της υπόθεσης αλλά και φωτογραφικό υλικό στο οποίο απεικονίζεται η μάχη που δίνει η μητέρα τους. 

Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 1.600 ευρώ από δωρεές ενώ στη σχετική επιστολή επισημαίνονται τα κάτωθι:
“Καλησπέρα σε όλους,

Χρειαζόμαστε την αγάπη και την υποστήριξη σας, για την καταπληκτική μητέρα μας, Δήμητρα, τον βράχο μας, την καρδιά μας, τον σκοπό μας. Μάχεται για 16 μήνες, με την πιο επιθετική μορφή καρκίνου του εγκεφάλου, Γλοιοβλάστωμα βαθμού IV (επιβίωση 4-12 μήνες) και τώρα, μετά από 2 χειρουργικές επεμβάσεις, διπλή ακτινοβολία και χημειοθεραπεία, χρειάζεται την αγάπη και την στήριξη μας περισσότερο από ποτέ.

Η Δήμητρα, είναι 49 ετών κατάγεται από τους Τοξότες Ξάνθης και διαμένει στην Καβάλα. Έχει δύο παιδιά, την Τία και την Μαρία. Είναι μια πολύ υπομονετική, θετική και ισχυρή γυναίκα, υπόδειγμα στοργικής μητέρας,  συζύγου, φίλης και κόρης, αφού είχε αποκλειστικά τη φροντίδα της μητέρας της η οποία έπασχε από Alzheimer για πάνω από 10 χρόνια. 4 χρόνια μετά το θάνατο της μητέρας της, έχει έρθει αντιμέτωπη με αυτή την επιθετική νόσο με την τόσο γρήγορη εξέλιξη.

Τον Φεβρουάριο του 2013 διαγνώστηκε με 2 τεράστιους όγκους εγκεφάλου (6,5 εκατοστά και 5,5 εκατοστά το καθένα). Οι όγκοι ήταν ο ένας δίπλα στο άλλον και έμοιαζε με ένα τεράστιο όγκο, γι 'αυτό και κανείς δεν μας δίνει καμία ελπίδα...

Κανένας νευροχειρουργός δεν μπορούσε να την χειρουργήσει σε δημόσιο νοσοκομείο Αθήνας ή Θεσσαλονίκης. Δεν τα βάλαμε κάτω! Ο Θεός μας ευλόγησε και μετά από πέντε διαφορετικές απόψεις σε ιδιώτες γιατρούς, βρήκαμε εναν λαμπρό νευροχειρούργο στην Αθήνα, που θα μπορούσε να κάνει τη χειρουργική επέμβαση. Ο κίνδυνος ήταν πολύ υψηλός, επειδή οι όγκοι καταλάμβαναν το μισό αριστερό ημιστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου της.

Ένα άλλο πρόβλημα ήταν τα χρήματα  το κόστος της επέμβασης ήταν 20.000!

Έπρεπε να βρούμε € 10.000 ... Ήταν ένας εφιάλτης, καθώς είμαστε μια οικογένεια που κερδίζει 900 ευρώ το μήνα και δεν υπήρχε χρόνος... Δόξα τω Θεώ και πάλι, βρήκαμε το σύνολο του ποσού σε τρεις μόλις μέρες από τους φίλους και συγγενείς, έτσι ώστε η μαμά μας έκανε αμέσως τη χειρουργική επέμβαση.

Η επέμβαση διήρκεσε επτά ώρες. Μετά την επέμβαση τα πάντα ήταν  περισσότερο από τέλεια... Η μαμά μας τα πήγαινε περίφημα και μέσα σε 5 ημέρες έφυγε από το νοσοκομείο χωρίς καμία νευρολογική απώλεια.

Τρεις εβδομάδες αργότερα, ξεκίνησε έξι εβδομάδες ακτινοβολία σε συνδυασμό με την καθημερινή στοματική χημειοθεραπεία. Όταν τελείωσε, συνέχισε τέσσερις κύκλους χημειοθεραπείας μέχρι τον Οκτώβριο του 2013, όπου υπήρχε μια υποτροπή με 4 νέους όγκους ακριβώς στην ίδια περιοχή με την πρώτη φορά.

Ο Νευροχειρουργός της μας είπε ότι η καλύτερη λύση ήταν η χειρουργική επέμβαση. Φυσικά εφόσον θέλουμε το καλύτερο για τη μητέρα μας, έπρεπε έπρεπε να βρούμε τα χρήματα και πάλι ... αυτή τη φορά τουλάχιστον € 27.000 για τη χειρουργική επέμβαση και στερεοτακτική ακτινοβολία...

Δόξα τω Θεό, 2 θείοι μας από την Γερμανία, πήραν ένα δάνειο και μας δάνεισαν τα χρήματα. Μετά από 5 ημέρες, στις 25 Οκτωβρίου η μητέρα μας έκανε την δεύτερη χειρουργική επέμβαση της. Μετά την επέμβαση έχασε το 90% της ομιλίας της, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν σε καλή κατάσταση.

Ακολούθησε πρόσθετη ακτινοβολία και χημειοθεραπεία κάθε 14 ημέρες.
Τον Μάρτιο του 2014 μετά από επιληπτική κρίση και μεταφορά της στο νοσοκομείο, η μαγνητική τομογραφία έδειξε 2 νέους όγκους. Η Χειρουργική επέμβαση δεν ήταν επιλογή αυτή τη φορά. Συνέχισε με 2 διαφορετικές χημειοθεραπείες, η επόμενη μαγνητική τομογραφία ήταν θετική, οι όγκοι ήταν σταθεροί. Στις 18 Ιουνίου του 2014 είχε άλλη μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε σημαντική αύξηση του όγκου και έτσι σταμάτησε το συνδυασμό των φαρμάκων που έκανε.

Πρέπει να ξεκινήσει το δυνατόν συντομότερα μια νέα πολύ ακριβή θεραπεία από το εξωτερικό που είναι πολύ ακριβή, σε συνδυασμό με ειδική οργανική διατροφή, συμπληρώματα διατροφής και ομοιοπαθητική που ήδη εφαρμόζουμε.

Θέλουμε να προσφέρουμε το καλύτερο που μπορούμε για να τη μητέρα μας γιατί θέληση για ζωή που έχει είναι το μεγαλύτερο όπλο για εμάς για να συνεχίσουμε.

Από το καλοκαίρι του 2013 έχουμε βάλει το σπίτι μας προς πώληση στην Γαλάνη Ξάνθης για την κάλυψη των ιατρικών εξόδων, αλλά δεδομένου ότι η χώρα βρίσκεται σε φρικτή κατάσταση κρίσης είναι πολύ δύσκολο να πουληθεί

Αυτή τη στιγμή η γλυκιά μας μαμά δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δεξιά πλευρά του σώματός της καθόλου, δεν μπορεί να περπατήσει ή να μιλήσει, αλλά εξακολουθεί να χαμογελάει κάθε μέρα, να μη παραπονιέται ποτέ και να μας δείχνει πόσο πολύ θέλει να ζήσει. Είναι ο ήρωάς μας!!
Οποιαδήποτε βοήθεια, είναι περισσότερο από πολύτιμη για εμάς.

Ευχαριστουμε για τη βοήθεια, την αγάπη και την υποστήριξή σας.
** Οι δωρεές μπορούν, επίσης, να γίνουν στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:
Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού (για τους ανθρώπους στην Ελλάδα μόνο):
6779-120046-887      Τράπεζα Πειραιώς
IBAN:
GR95 0171 7790 0067 7912 0046 887
Mastichidou Μαρία, Mastichidou Γαλάτεια
Τράπεζα Πειραιώς 





Δεν υπάρχουν σχόλια