GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



“Βούλιαξαν” ...οι παραλίες της Ξάνθης – Ο καύσωνας έστειλε τον κόσμο στις θάλασσες!

Στις παραλίες, οργανωμένες και μη, της Ξάνθης ξεχύθηκαν πολίτες της περιοχής με τον υδράργυρο να χτυπά κόκκινο και τους ίδιους να αναζητού...

Στις παραλίες, οργανωμένες και μη, της Ξάνθης ξεχύθηκαν πολίτες της περιοχής με τον υδράργυρο να χτυπά κόκκινο και τους ίδιους να αναζητούν μερικές στιγμές δροσιάς μέσα στον καύσωνα. 

Μυρωδάτο, Πόρτο Μόλο και Μάγγανα φαίνεται πως διατηρούν και φέτος τα ινία, συγκεντρώνοντας το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των λουόμενων αν και κατά γενική ομολογία παρουσιάζουν αισθητές αδυναμίες σε υποδομές και παρεχόμενες υπηρεσίες. 

Οι παραλίες των Αβδήρων, όπως αυτή του Άη Γιάννη, αποτελούν και φέτος την πρώτη επιλογή για οικογενειακές βουτιές ενώ ξένοι επισκέπτες κυρίως από τη γειτονική Βουλγαρία εντοπίζει κανείς στο σύνολο των πλαζ της περιοχής. Όπως είναι γνωστό τέσσερις παραλίες της Ξάνθης βραβεύτηκαν και φέτος με Γαλάζιες Σημαίες, ενώ ο δήμος Αβδήρων έχει θέσει σε εφαρμογή την πιλοτική παροχή δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο, υπηρεσία που προς το παρόν παρουσιάζει κάποιες αδυναμίες. 

Στις μη οργανωμένες παραλίες της Ξάνθης τα προβλήματα των υποδομών συνεχίζουν έντονα, καθώς όπου και όταν αυτές εντοπίζονται παρουσιάζονται είτε βανδαλισμένες είτε ελλιπείς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια