GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η Εφημερίδα Ακρίτας γυρνά σελίδα στην τεχνολογία! “Ζωντανεύουν” οι εικόνες και τα κείμενα

-Δίνεται η δυνατότητα στους αναγνώστες όχι απλώς να διαβάσουν μια είδηση, αλλά να την... δουν και να την ακούσουν στο κινητό τους! Σελ...

-Δίνεται η δυνατότητα στους αναγνώστες όχι απλώς να διαβάσουν μια είδηση, αλλά να την... δουν και να την ακούσουν στο κινητό τους!

Σελίδα στην... τεχνολογία γυρίζει η Εφημερίδα Ακρίτας που από αυτό το Σάββατο προσφέρει τη δυνατότητα στους αναγνώστες της μιας πολυμεσικής αναγνωστικής εμπειρίας, με τις ειδήσεις και τις εικόνες που φιλοξενούνται στις σελίδες της εφημερίδας να αποκτούν ζωή! 

Οι αναγνώστες του Ακρίτα θα απολαμβάνουν εντελώς δωρεάν τη δυνατότητα όχι απλώς να διαβάζουν τις ειδήσεις της εφημερίδας αλλά μέσω των κινητών τους τηλεφώνων να παρακολουθούν σχετικά βίντεο και να έρχονται επαφή με ηχητικά αποσπάσματα τα οποία συνολικά θα προσφέρουν μια πλήρη και πολυμεσική εμπειρία ανάγνωσης. 

Η διαδικασία είναι απλή και εντελώς δωρεάν. Οι κάτοχοι κινητών android κατεβάζοντας απλώς τη δωρεάν εφαρμογή qr reader, που διατίθεται δωρεάν τόσο στο Play Store της Google όσο και στο διαδίκτυο ευρύτερα, μπορούν να έχουν πρόσβαση στις νέες αυτές δυνατότητες ανάγνωσης. 

Αμέσως μόλις κατεβάσει κανείς την ως άνω εφαρμογή στο κινητό του, θέτοντάς την σε λειτουργία στρέφει το φακό της φωτογραφικής μηχανής του κινητού του προς τις σελίδες του Ακρίτα όπου υπάρχουν στα σχετικά σύμβολα qr code (συνήθως τοποθετούνται πάνω στις εικόνες των άρθρων) σκανάρωντας τα. Αυτόματα το κινητό android μεταφέρει τον αναγνώστη σε έναν διαδικτυακό σύνδεσμο όπου υπάρχει η συνέχεια της είδησης, είτε αυτή είναι κάποιο βίντεο είτε κάποιο ηχητικό απόσπασμα. 

Ο Ακρίτας σεβόμενος του αναγνωστικό του κοινό αλλά και τις σύγχρονες απαιτήσεις ανάγνωσης προχωρά μπροστά, προσφέροντας πλήρη και σύγχρονη ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στην περιοχή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια