GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δεν σφυρίζουν τα τρένα το Πάσχα στη Θράκη – Ματαιώνονται δρομολόγια λόγω των απεργιών

Χωρίς... τρένα θα μείνει το τριήμερο του Πάσχα και η περιοχή της Θράκης λόγω των 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων που έχ...

Χωρίς... τρένα θα μείνει το τριήμερο του Πάσχα και η περιοχή της Θράκης λόγω των 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ.) για το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα. 

Έτσι λόγω της απεργίας θα υπάρξουν ματαιώσεις στα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών όλου του δικτύου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς και των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού. 

Ήδη τη Μεγάλη Παρασκευή, την προηγούμενη ημέρα των απεργιών καταργήθηκε σε όλη της τη διαδρομή η αμαξοστοιχία 1686 στο Τμήμα γραμμής Αλεξ/πολης-Δικαίων. 

Το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα καταργούνται όλες οι επιβατικές αμαξοστοιχίες, οι αμαξοστοιχίες του Προαστιακού Σιδηρόδρομου, καθώς και τα λεωφορεία που εκτελούν εσωτερικές διαδρομές εντός του Δικτύου.

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως και την Τρίτη 22 Απριλίου καταργείται η αμαξοστοιχία IC 82 μεταξύ Δικαίων – Αλεξανδρούπολης. 

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια