GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πήγαν στο σούπερ μάρκετ της Ξάνθης για φθηνό αρνί και... έμειναν μόνο με την όρεξη!

-Στήθηκαν ώρες έξω από γνωστό υποκατάστημα πολυεθνικής περιμένοντας αλλά όταν άνοιξαν οι πόρτες....  -Η προσφορά έκανε λόγο για αρνί σε ...

-Στήθηκαν ώρες έξω από γνωστό υποκατάστημα πολυεθνικής περιμένοντας αλλά όταν άνοιξαν οι πόρτες.... 
-Η προσφορά έκανε λόγο για αρνί σε τιμή χαμηλότερη των 5 ευρώ 

Με την όρεξη έμειναν δεκάδες, στην κυριολεξία, κάτοικοι της Ξάνθης που κατέκλυσαν από νωρίς το πρωί της Κυριακής γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ που διατηρεί υποκαταστήματα στην πόλη, περιμένοντας πως και πως να ανοίξουν οι πόρτες για να προμηθευτούν το αρνί του Πάσχα! 

Σύμφωνα με την πολυδιαφημισμένη τις τελευταίες ημέρες προσφορά στο κατάστημα οι καταναλωτές θα είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν το αρνί του Πάσχα καταβάλλοντας κάτι λιγότερο από 5 ευρώ. Όπως ήταν φυσικό δεκάδες ήταν αυτοί που, γνωρίζοντας ότι τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 11.00 το πρωί, στήθηκαν ήδη από τις 9.00 έξω από τα σούπερ μάρκετ πιάνοντας θέση μπροστά, μπροστά. 

Όταν όμως οι πόρτες άνοιξαν, στις 11.00, και έξω από τα σούπερ μάρκετ είχαν σχηματιστεί ήδη ατελείωτες ουρές, οι καταναλωτές έμειναν στα κρύα του λουτρού! Τα αποθέματα της πολυδιαφημισμένης προσφοράς ήταν σχεδόν 10 (!) γεγονός που εξόργισε τους συγκεντρωμένους πολίτες που άρχισαν να κατηγορούν τους εργαζόμενους – κάποιοι φώναζαν πως οι ίδιοι οι εργαζόμενοι φρόντισαν να “εξαφανίσουν” τις προσφορές πριν – ενώ όσοι έφταναν στα ταμεία δεν έλεγαν να σταματήσουν να παραπονιούνται.

Αντίστοιχα περιστατικά σημειώθηκαν και στην υπόλοιπη χώρα στην ίδια αλυσίδα σούπερ μάρκετ, όπως προκύπτει από αναφορές στον Τύπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια