GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καθάρισαν το περιαστικό άλσος της Ξάνθης οι “Κατασκηνωτές” - Μάζεψαν τα δεκάδες σκουπίδια

Το χεράκι τους για τον καθαρισμό του περιαστικού άλσους της Ξάνθης έβαλαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου “Οι Κατασκηνωτές” το πρωί της ...

Το χεράκι τους για τον καθαρισμό του περιαστικού άλσους της Ξάνθης έβαλαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου “Οι Κατασκηνωτές” το πρωί της Κυριακής παραδίδοντας μαθήματα ανιδιοτέλειας και εθελοντισμού για ακόμη μια φορά. 

Μέλη του Συλλόγου βρέθηκαν στον χώρο του άλσους μαζεύοντας σκουπίδια και περιποιούμενοι τους χώρους πρασίνου, συνεπικουρούμενοι από το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου. 

“Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή, όλους τους φίλους και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου "Οι Κατασκηνωτές" καθώς και κάθε ευαισθητοποιημένο περιβαλλοντικά πολίτη που έδωσαν με ανιδιοτέλεια σήμερα ενεργά το παρόν. Ευχαριστούμε το προσωπικό της Υπηρεσίας Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου που με την πολύτιμη βοήθεια τους και στήριξη για δεύτερη χρονιά καθιερώνουμε όλοι μαζί, τη συγκεκριμένη περιβαλλοντική δράση στη συνείδηση μας ως θεσμό, στάση ζωής και τρόπο σκέψης” αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Κατασκηνωτές, ενώ φωτογραφίες από τη δράση που υλοποιούν για δεύτερη συνεχή χρονιά δημοσίευσαν στο διαδίκτυο. 




Δεν υπάρχουν σχόλια