GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με δυο Ξανθιώτες το Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας – Βασιλειάδης και Καράνταη!

-Παρουσιάστηκαν τα 42 πρόσωπα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις Ευρωοεκλογές  Δύο Ξαθνιώτες περιλαμβάνονται στα συνολι...



-Παρουσιάστηκαν τα 42 πρόσωπα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις Ευρωοεκλογές 

Δύο Ξαθνιώτες περιλαμβάνονται στα συνολικά 42 ονόματα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές του Μαΐου. 

Πρόκειται αρχικά, για τον κ. Αναστάσιο Βασιλειάδη, αρχιτέκτων μηχανικός από την Ξάνθη, και πιο συγκεκριμένα με καταγωγή από τη Διομήδεια και ο οποίος έχει ζήσει για χρόνια στη Γερμανία, αλλά και για τον Ιλιάς Καράνταη υπάλληλο από την Ξάνθη.

Βασιλειάδης Αναστάσιος
Ο Αναστάσιος Βασιλειάδης γεννήθηκε στην Ξάνθη, μεγάλωσε στη Γερμανία και είναι Αρχιτέκτων – Μηχανικός. Είναι μέλος του Γερμανο-Ελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου και Ιδρυτής & Πρόεδρος της οργάνωσης ΑΧΕΠΑ Βάδης Βυρτεμβέργης.

Καράνταη Ιλιάς του Φαήκ
Ο Ιλιάς Καράνταη είναι υπάλληλος του ΚΕΠ του Δήμου Μύκης στην Ξάνθη και δάσκαλος τουρκικής και αγγλικής γλώσσας. Σπούδασε διεθνείς Ευρωπαϊκές Οικονομικές και Πολιτικές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. 

Αντ. Σαμαράς: «Αέρας ανανέωσης»
Για αέρα ανανέωσης με νέα πρόσωπα και απόθεμα εμπειρίας, έκανε λόγο ο Αντώνης Σαμαράς κατά την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. 
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα σημαντικά βήματα που έχει κάνει η χώρα για την έξοδο από την κρίση, τονίζοντας ότι μέχρι στιγμής έχουν διαψευστεί όσοι "δεν έχουν λόγο υπάρξης, χωρίς τα μνημόνια".

Όπως είπε αρχικά: "Σήμερα θα σας μιλήσω όχι με τη γλώσσα του λαϊκισμού, είμαστε σε μόνιμη σύγρουση με τον λαϊκισμό, αλλά για εκείνο που άλλοι δεν θέλουν και δεν τολμούν να μιλούν. Θα σας μιλήσω για την Ελλάδα. Σήμερα μόνο η έκδοση τρίμηνων έντοκων γραμματίων έπεσε στο 2,45 %, ήταν 3,01% πριν 10 μέρες. Αντιλαμβάνεστε ότι μιλάμε για 15 δισ. ευρώ του βραχυχρόνιου δανεισμού μας. Κάντε τον υπολογισμό και δείτε πόσα λεφτά κερδίζει ο ελληνικός λαός. Έχουμε μπροστά μας την οριστική τακτοποίηση της βιωσιμότητας του χρέους.

Η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό είναι εντελώς διαφορετική. Η ψυχολογία αλλάζει θεαματικά. Έχουμε σταθεροποιήσει την Ελλάδα, έχουμε γυρίσει το καράβι της οικονομίας. Τη σταθερότητα πρέπει να τη διαφυλάξουμε".

Και συνέχισε: "Οι θυσίες του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο, την ώρα που κάποιοι κάνουν ό,τι μπορούν για να μην πιάσουν τόπο οι θυσίες του. Θέλουν να μας γυρίσουν πάλι από την αρχή; Δεν θα τους αφήσουμε και δεν θα τους περάσει!

Θέλουμε αυτούς που τσακώνονται μεταξύ τους αν θα μείνουν ή θα φύγουν από το ευρώ να μας εκπροσωπήσουν; Που θέλουν να απομονώσουν την Ελλάδα από την Ευρώπη; Τους κήρυκες της καταστροφής, τους νοσταλγούς των ελλειμμάτων; Αυτοί που προσπαθούν να βάλουν τη χώρα σε περιπέτειες, να μας εκπροσωπήσουν στην Ευρώπη;

Θέλουμε να ματαιωθεί κάθε μεταρρύθμιση και να μείνουμε κολλημένοι στο τέλμα; Εμείς θέλουμε να ολοκληρωθούν όλες οι μεταρρυθμίσεις και να γίνει η πατρίδα μας μια σύγχρονη, φυσιολογική χώρα. Θέλουμε να εκπροσωπηθούμε ως μια νέα Ελλάδα.

Κάποιοι τρέφονται από τα μνημόνια. Δεν έχουν λόγο ύπαρξης, αν δεν καταγγέλλουν τα μνημόνια. Θα αφήσουμε να παρασυρθεί η χώρα στη δίνη μιας αποσταθεροποίησης, που σαρώνει κάθε μέρα τόσες κοινωνίες δίπλα μας;

Κάποιοι θέλουν να βγούμε από το ΝΑΤΟ. Κοιτάξτε τι γίνεται σήμερα στην Ουκρανία. Για αυτό σας λέω ότι το διακύβευμα των Ευρωεκλογών δεν αφορά μόνο την παράταξή μας, αφορά την Ελλάδα και τα παιδιά της".

Αμέσως μετά, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα πρόσωπα που θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές: "Το ποιοι θα είναι υποψήφιοι στο ευρωψηφοδέλτιο, τα πρόσωπα που επιλέξαμε, είναι ένα μήνυμα που δίνουμε στην κοινωνία. Συνθέτουν ένα ενωτικό και ανανεωτικό ψηφοδέλτιο. Ενωτικό για την κοινωνία, καθώς εκπροσωπείται όλη η Ελλάδα, με πρόσωπα που στρατεύονται για πρώτη φορά μαζί μας. Ανανεωτικό γιατί πολλά στελέχη εμφανίζονται για πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο. Η καλύτερη ανανέωση είναι με νέα πρόσωπα και το απόθεμα εμπειρίας και η επιτυχημένη ανανέωση είναι όταν το ίδιο το εκλογικό σώμα θα επιλέγει ποιοι θα την εκπροσωπήσουν.

Στην πορεία για τις Ευρωεκλογές θα μιλήσω για αυτό που δεν μπορούν να μιλήσουν οι προφήτες της καταστροφής Για αυτά που ορισμένοι αποστρέφονται, που θλίβονται όταν η χώρα μας τα καταφέρνει. Για την Ελλάδα του αύριο και το δρόμο της ανάπτυξης που δεν μπορούν να μιλήσουν οι υπερασπιστές της κακομοιριάς. Αυτό είναι η σοβαρότερη εγγύηση της ανανέωσης: η αλλαγή της ατζέντας. Δεν μιλάμε απλά για ανανέωση, αλλά για φυγή προς τα εμπρός, για άλμα στο μέλλον". 

Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είναι οι εξής:
Γιώργος Αμυράς – Δημοσιογράφος
Γεώργιος Ανέστης – Αγρότης γ.γ. της ΠΑΣΕΓΕΣ
Αναστάσιος Βασιλειάδης – Αρχιτέκτων Μηχανικός
Ελίζα Βόζενμπεργκ – Δικηγόρος
Γιανόπαππα - Κατριβάνου Χριστίνα
Δημοσθένης Δαβέτας – Ποιητής συγγραφέας – ζωγράφος
Λευτέρης Δημητρίου – Γεωπόνος
Αναστάσιος Δημοσχάκης – Πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ
Θεόδωρος Ζαγοράκης – Ποδοσφαιριστής
Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος – πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου
Ιωάννα Τσατσαρώνη - Καλατζάκου – Δικηγόρος
Δημήτρης Καραγεωργίου – γ.γ. του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου
Δρ Βενιαμίν Καρακωστάνογλου – Καθηγητής Πανεπιστημίου
Παντελής Καραλευθέρης - Εργοδηγός – Ηλεκτρολόγος
Ιλιάς Καράνται – Ξάνθη
Μανώλης Κεφαλογιάννης – βουλευτής Ηρακλείου
Βασίλης Κορκίδης – Πρόεδρος Εμπόρων
Ροδη Κράτσα – ευρωβουλευτής
Γεώργιος Κιμπαρίδης – πρόεδρος δικηγορικού συλλογου Ροδόπης
Κώστας Κυρανάκης – Δικηγόρος
Γεώργιος Κύρτσος – δημοσιογράφος – εκδότης
Γιώργος Κότσιρας – δικηγόρος
Αθανάσιος Λιούτας – Αγρότης
Μανώλης Μαυρομάτης – δημοσιογράφος
Γεώργιος Μομφεράτος – χρηματοοικονομικός σύμβουλος
γιος του δολοφονηθέντος επιχειρηματία Νίκου Μομφεράτου
Έλενα Μουζάλα – πιανίστα
Κώστας Μουσουρούλης – βουλευτής πρώην υπουργός Ναυτιλίας
Σταύρος Ξαρχάκος – συνθέτης
Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου – φιλόλογος
Νίκος Πεππας – αθλητής παραολυμπιακή ξιφασκία
Ελευθερία Πικρού – διοίκηση επιχειρήσεων
Νατάσα Ράγιου – δημοσιογράφος
Ζωή Ράπτη – δικηγόρος
Μαρία Σπυράκη – δημοσιογράφος
Νικόλαος Στέργιου – αγρότης
Χριστόδουλος Στεφανάδης – καθηγητής καρδιολογίας
Γρηγόρης Τάσιος – ξενοδόχος
Νίκη Τζαβέλλα – ευρωβουλευτής
Φωτεινή Τομαή Κωνσταντοπούλου
Χριστίνα Χαλιλοπούλου – δικηγόρος
Μαρία Χατζηνάσιου
Κώστας Χολέβας – δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια