GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στην Ξάνθη ο Μανώλης Κεφαλογιάννης - “Ας επιλέξει η τοπική κοινωνία τον καλύτερο για τον Δήμο”

-Στήριξη στον Γιώργο Παυλίδη για την Περιφέρεια ΑΜΘ  -Περιοδεία στην περιοχή ως επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας  ...

-Στήριξη στον Γιώργο Παυλίδη για την Περιφέρεια ΑΜΘ 
-Περιοδεία στην περιοχή ως επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας 

Στην πόλη της Ξάνθης βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, στο πλαίσιο περιοδείας του στην περιοχή, παραχωρώντας συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ. 

Ο κ. Κεφαλογιάννης αναφέρθηκε στους στόχους που θέτει η ΝΔ για τις εκλογές του Μαΐου, επισημαίνοντας πως τοπικά δόθηκε στήριξη από τα κεντρικά στον συνδυασμό του κ. Γιώργου Παυλίδη για την Περιφέρεια ΑΜΘ, ενώ στον Δήμο Ξάνθης, όπου υπήρξε διάσπαση του μέχρι πρότινος συμπαγούς συνδυασμού της ΝΔ, ξεκαθάρισε πως δεν έχει δοθεί χρίσμα σε κανέναν. 

Ο λόγος φυσικά για τον κ. Δημήτρη Μπένη και τον κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο που προέρχονται από τον συνδυασμό του κ. Μιχάλη Στυλιανίδη και οι οποίοι διεκδικούν τον Δήμο ως επικεφαλής συνδυασμών. 

“Ως κόμμα ξέρουμε ότι οι τοπικές κοινωνίες γνωρίζουν καλύτερα προς ποια κατεύθυνση πρέπει να κινηθούν. Σαν κόμμα έχουμε κάνει τις δικές μας εκλογές με σαφή τοποθέτηση σε τέτοια θέματα. Στηρίζουμε τον  κ. Παυλίδη και τους Αντιπεριφερειάρχες που έχει σε όλους τους Νομούς και αυτό είναι σαφές και ξεκάθαρο, αυτό θα κάνουν τα πολιτικά μας όργανα. Στον δήμο δεν έχει δώσει το κόμμα χρίσμα, η τοπική κοινωνία ας επιλέξει το καλύτερο” σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κεφαλογιάννης, εξηγώντας πως “η στήριξη στον Δήμο θα είναι χωρίς δικό μας μήνυμα από τα κεντρικά του κόμματος”.  

Ο ίδιος χαρακτήρισε ως μια μια γκάφα πρώτου μεγέθους τα όσα έγιναν με τον κ. Μπαλτάκο, ωστόσο στάθηκε περισσότερο στην έξοδο της χώρας στις αγορές, ακολουθώντας την επικοινωνιακή πολιτική της ΝΔ των τελευταίων ημερών γύρω από τα δυο αυτά ζητήματα. 

“Δεν εξαρτιόμαστε πλέον από τη φιλανθρωπία των άλλων λαόν και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την εθνική μας κυριαρχία. Η Ελλάδα ζει με αυτά που βγάζει και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να λύσουμε το χρέος που είναι η μεγάλη θηλιά στην ελληνική κοινωνία” τόνισε μεταξύ άλλων ο ίδιος, εξηγώντας πως “είναι ανάγκη να μας χαριστεί ένα μεγάλο κομμάτι του χρέους και ένα άλλο κομμάτι να αποπληρωθεί με χαμηλό επιτόκιο στο μέλλον. Το Μνημόνιο και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ελληνικός λαός βρίσκονται πίσω. Στις 15 Μαΐου το Μνημόνιο τελειώνει και η Ελλάδα μπορεί να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον της”.

Παράλληλα ο ίδιος στάθηκε στον ρόλο που εκτιμά ότι μπορεί να διαδραματίσει η ΝΔ μέσα στην ευρωβουλή, ενώ εκτίμησε πως το κόμμα του θα αναδειχθεί πρώτο στις εκλογές. “Τα ευρωπαϊκά θέματα πρέπει να είναι στην προτεραιότητα των συζητήσεων και του ενδιαφέροντος του ελληνικού λαού, μιας και η κρίση σχετίζεται άμεσα με όσα γίνονται στην Ευρώπη. Τα εθνικά μας θέματα είναι προτεραιότητα της πολιτικής μας, πρέπει τα θέματα που είναι σε εκκρεμότητα να πάρουν τον δρόμο της επίλυσης. Πιστεύουμε αυτό που έλεγε ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής. Τα πολιτικά ωφελήματα από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ είναι περισσότερα από τα οικονομικά. Μέσα από τις κοινές πολιτικές θέματα εθνικά που μας απασχολούν, όπως τα χωρικά ύδατα και η ΑΟΖ, να βρουν την επίλυσή τους μέσα από τα ευρωπαϊκά όργανα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια