GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παρουσιάστηκε και επισήμως το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη για την Περιφέρεια!

-Επιβεβαιώθηκε η αποκάλυψη του ThrakiToday.com για τη συμμετοχή του προέδρου της ΤΕΞ  Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη για τις περι...

-Επιβεβαιώθηκε η αποκάλυψη του ThrakiToday.com για τη συμμετοχή του προέδρου της ΤΕΞ 

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη για τις περιφερειακές εκλογές παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. 

Κατά την παρουσίαση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη επιβεβαιώθηκε και επισήμως η αποκάλυψη του ThrakiToday.com περί της συμμετοχής του προέδρου της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης και δικηγόρου στο ψηφοδέλτιο κ. Αχμέτ Κιούρτ. Πρόκειται για μια συμμετοχή που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη ενώ ήδη έχει προκαλέσει πληθώρα αρνητικών σχολίων. 

Το ψηφοδέλτιο παρουσίασαν ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη κ. Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο επικεφαλής του περιφερειακού ψηφοδελτίου κ. Κώστας Μορφίδης και η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Βασιλική Αγοραστού. Στο ψηφοδέλτιο όπως έγινε γνωστό μετέχουν οι εξής: 
Υποψήφιος Περιφερειάρχης : Κώστας Μορφίδης
Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης: Βασιλική Αγοραστού

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι
1. Αδαμίδης Δημήτρης, Γιατρός
2. Γιαννακίδης Στάθης, Οικονομολόγος,
3. Θεοφιλόπουλος Διονύσης, Εκπαιδευτικός-Γεωλόγος,
4. Καφούτης Γιώργος, Πολ. Μηχανικός,
5. Κεχαγιά Εβίτα, Φαρμακοποιός,
6. Κουράκ Ριτβάν, Εκπαιδευτικός,
7. Κιουρτ Αχμέτ, Δικηγόρος,
8. Μαχμούτ Σερκάν, Οικονομολόγος-Έμπορος,
9.Μουζαφέρογλου Ραμαδάν, Κτηνίατρος,
10.Μπεζιάτ Βαλεντίνα Λύγια, Χημικός Μηχανικός,
11.Παγουλάτου Κατερίνα, Συμβολαιογράφος

“Είμαστε αυτοί που δεν απαρνήθηκαν και δεν θα απαρνηθούν την ιδεολογική τους ταυτότητα για μερικές ψήφους παραπάνω. Δεν υπήρξαμε ποτέ και με κανένα τρόπο μέρος της κρίσης. Δεν νομοθετήσαμε και δεν στηρίξαμε κανένα από τα μνημονιακά μέτρα. Δεν είμαστε επαγγελματίες της πολιτικής αλλά ενεργοί πολίτες Είμαστε η μαχόμενη αριστερά της Δημοκρατίας της Ισονομίας και των Δικαιωμάτων. Μαζί σας και μόνο με τη συμμετοχή σας θα γίνουμε η αρχή της λύσης” αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε αμέσως μετά την επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου.
(φωτό: xanthileft)

Δεν υπάρχουν σχόλια