GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Νεκρή ηλικιωμένη σε τροχαίο κοντά στα διόδια του Ιάσμου – Δυο ανήλικα σώθηκαν από θαύμα

Τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα κοντά στα διόδια του Ιάσμου  έχασε το Σάββατο μια ηλικιωμένη γυναίκα.  Το ατύχημα σημειώθηκε  στην Εγνα...

Τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα κοντά στα διόδια του Ιάσμου  έχασε το Σάββατο μια ηλικιωμένη γυναίκα. 

Το ατύχημα σημειώθηκε  στην Εγνατία οδό στο ύψος των Αμαξάδων στο ρεύμα προς Ξάνθη όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του κάτω από συνθήκες που διερευνώνται. Η άτυχη ηλικιωμένη διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια κατάγεται από τον Έβρο και ερχόταν στην Ξάνθη για επίσκεψη.   

Στο δυστύχημα μετείχαν συνολικά πέντε άτομα, και πέραν της ηλικιωμένης οι υπόλοιποι τραυματίστηκαν ελαφρά. Προανάκριση για τις συνθήκες και τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Αστυνομία.

Τι αναφέρει η Αστυνομία:
Την 29-3-2014/13.45 στο 531,1 χλμ. της Εγνατίας Οδού Κήπων - Ηγουμενίτσας, Ι.Χ.Ε.  αυτ-το, που οδηγούσε 39χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα 87χρονη ημεδαπή συνοδηγός,  σοβαρά ο ανωτέρω οδηγός και (1) ημεδαπή επιβάτης και ελαφρά  (2) ανήλικα παιδιά. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη έως την 14.35 ώρα της ιδίας στο ρεύμα προς Ξάνθη και διεξάγετο μέσω παρακαμπτηρίου.  Προανάκριση ενεργείται από το Τ.Τ. Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια