GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σοβαρό τροχαίο μέσα στην Ξάνθη – Μοτοσικλέτες εκτοξεύτηκαν σε ΠΡΟΠΟ

-Εκτοξεύτηκαν από τη σφοδρή σύγκρουση πάνω στην τζαμαρία ενός Πρακτορείου του ΟΠΑΠ  Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι θαμώνες ενός Πρακτο...

-Εκτοξεύτηκαν από τη σφοδρή σύγκρουση πάνω στην τζαμαρία ενός Πρακτορείου του ΟΠΑΠ 

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι θαμώνες ενός Πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Ξάνθη αργά το βράδυ της Παρασκευής όταν είδαν τους επιβαίνοντες μιας δίκυκλης μοτοσικλέτας να καταλήγουν στην μπροστινή τζαμαρία του καταστήματος, μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ. αυτοκίνητο. 

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε επί της οδού Πραξιτέλους στην Ξάνθη, όταν δίκυκλη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε με διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο σκούρου μπλε χρώματος. Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, οι δύο επιβαίνοντες της μηχανής εκτοξεύτηκαν από τη σύγκρουση καταλήγοντας στην τζαμαρία του Πρακτορείου, με τους παριστάμενους να σπεύδουν να τους βοηθήσουν.

Άμεσα κλήθηκε και κατέφτασε στο σημείο η Αστυνομία, ενώ οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.



Δεν υπάρχουν σχόλια