GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έβρεξε… μάρμαρα στην Ξάνθη! Αναστάτωση στην Τσιμισκή (+VIDEO)

-Βγήκαν  όλοι στους δρόμους προσπαθώντας να καταλάβουν  τι είχε συμβεί -Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Κομμάτια μαρμάρου αποσχίστη...

-Βγήκαν  όλοι στους δρόμους προσπαθώντας να καταλάβουν  τι είχε συμβεί
-Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Κομμάτια μαρμάρου αποσχίστηκαν από οικοδομή 

Από θαύμα δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός ή ατύχημα το απόγευμα της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Μιχαήλ Καραολή, στην Ξάνθη, όταν τμήματα μαρμάρου αποσχίστηκαν από το πρόσοψη οικοδομής και έπεσαν στο πεζοδρόμιο. 

Ήταν λίγο μετά τις 19.00, όταν κομμάτια μαρμάρου άρχισαν να πέφτουν στο έδαφος, ακριβώς μπροστά από τα καταστήματα που βρίσκονται στην οδό Τσιμισκή, με την αγορά σε λειτουργία και τον κόσμο να κινείται στους δρόμους της πόλης. Ο εκκωφαντικός θόρυβος της πτώσης ήταν αρκετός για να προκαλέσει την έκπληξη των περαστικών οι οποίοι προσπαθούσαν να καταλάβουν πως βρέθηκαν τα μάρμαρα στο πεζοδρόμιο, ενώ οι καταστηματάρχες βγήκαν έξω έντρομοι για να δουν τι είχε συμβεί. 

Όπως επισημαίνουν κάτοικοι και θαμώνες της περιοχής πρόκειται για ένα τμήμα μαρμάρου το οποίο ήταν έτοιμο να πέσει εδώ και καιρό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αρκετοί βλέποντας τα κομμάτια μαρμάρου στο έδαφος και χωρίς να μπορούν να καταλάβουν τι είχε συμβεί υπέθεταν πως είχαν σημειωθεί επεισόδια, δεδομένου και του γεγονότος πως λίγα μέτρα πιο εκεί βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη. 

Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της Αστυνομίας, καθώς λόγω των γραφείων της ΧΑ και υπό τον φόβο επεισοδίων τις τελευταίες ημέρες η ευρύτερη περιοχή βρίσκεται υπό ισχυρό αστυνομικό κλοιό, οι οποίοι αρχικά διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων επί της Τσιμισκή, μαζεύοντας τα κομμάτια των μαρμάρων. 

Στη συνέχεια τοποθέτησαν προειδοποιητική κορδέλα στο σημείο της πτώσης, επί του πεζοδρομίου, ώστε να αποτρέπουν την κίνηση των πολιτών. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο στις οικοδομές που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, οι οποίες πολλές των περιπτώσεων εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για τους πολίτες χωρίς να υπάρχει η πρέπουσα μέριμνα για την προστασία αυτών. 





Δεν υπάρχουν σχόλια