GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μολότοφ και συμπλοκές στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη (+VIDEO)

-Έσπασαν την τράπεζα της Eurobank στην Κεντρική Πλατεία, αναποδογύρισαν κάδους -Ενώ η πορεία ήταν σε εξέλιξη μια ομάδα αντιεξουσιαστ...


-Έσπασαν την τράπεζα της Eurobank στην Κεντρική Πλατεία, αναποδογύρισαν κάδους
-Ενώ η πορεία ήταν σε εξέλιξη μια ομάδα αντιεξουσιαστών χτύπησε τα γραφεία της ΧΑ
-Πέταξαν μολότοφ και πέτρες στη διμοιρία των ΜΑΤ που ήταν έξω από τα γραφεία
-Φορούσαν κουκούλες και κράνη

Συμπλοκές ανάμεσα σε μέλη αντιεξουσιαστών οργανώσεων και δυνάμεων της Αστυνομίας σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη και ενώ ήταν σε εξέλιξη αντιφασιστική πορεία στους δρόμους της πόλης. 

Μια ομάδα περίπου 50 ατόμων φορώντας κράνη και κουκούλες πέταξε μολότοφ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής τα οποία βρίσκονταν υπό ισχυρό αστυνομικό κλοιό. Ακολούθησαν συμπλοκές με τους άνδρες της Αστυνομίας να πετούν χημικά απομακρύνοντας τους αντιεξουσιαστές, οι οποίοι στη συνέχεια κατευθύνθηκαν έξω από τραπεζικό κατάστημα στην Κεντρική Πλατεία της πόλης πετώντας πέτρες και σπάζοντας πόρτες και παράθυρα. Οι αντιεξουσιαστές παράλληλα, αναποδογύρισαν κάδους απορριμμάτων που βρίσκονταν στο κέντρο επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη, πετώντας τα σκουπίδια στο οδόστρωμα και κλείνοντας τον δρόμο. 

Τα επεισόδια έλαβαν χώρα ενώ η αντιφασιστική πορεία που είχε ξεκινήσει από τον χώρο των Πανεπιστημίων το απόγευμα της ίδιας ημέρας βρισκόταν ακόμη σε εξέλιξη και πριν προλάβουν οι διαδηλωτές να φτάσουν στο σημείο των συμπλοκών. 

Το βράδυ της προηγούμενης ημέρας μέλη αντιεξουσιαστών οργανώσεων έγραψαν συνθήματα έξω από το κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδος μετά και το άκουσμα της είδησης της δολοφονίας του νεαρού αντιφασίστα από μέλος της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα. 






Δεν υπάρχουν σχόλια