GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πλιάτσικας-Πορτοκάλογλου στην έναρξη των Γιορτών Παλιάς Πόλης (+VIDEO)

-Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη των εκδηλώσεων  Με τη μουσική συνύπαρξη των καταξιωμένων Νίκου Πορτοκάλογλου και Φίλι...


-Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη των εκδηλώσεων 

Με τη μουσική συνύπαρξη των καταξιωμένων Νίκου Πορτοκάλογλου και Φίλιππου Πλιάτσικα πραγματοποιήθηκε η φετινή έναρξη των Γιορτών Παλιάς Πόλης της Ξάνθης στην πλατεία Μητροπόλεως του βράδυ της Κυριακής. 

Οι δημοφιλείς καλλιτέχνες πάντρεψαν γνωστές και μεγάλες επιτυχίες τους ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους που κατέκλυσαν την πλατεία έξω από τη Μητρόπολη της Ξάνθης, χορεύοντας και διασκεδάζοντας επί περίπου τρεις ώρες.  

Οι επίσημοι και οι… Καγκελάριοι! 
Αρνητικά σχολιάστηκε ωστόσο το γεγονός πως οι διοργανωτές των Γιορτών επέλεξαν να απομονώσουν τους επισήμους από το υπόλοιπο πλήθος τοποθετώντας προστατευτικά κιγκλιδώματα, με τους δύο μουσικούς ωστόσο να ζητούν την απομάκρυνσή τους ώστε να βρεθούν κοντά στο πλήθος, κάτι και συνέβη λίγο μετά την έναρξη της συναυλίας. 

Η επίσημη έναρξη των γιορτών είχε προγραμματιστεί για τις 20.30 το βράδυ της Κυριακής, με τον κόσμο να καταφτάνει από νωρίς στην πλατεία Μητροπόλεως αναζητώντας μια θέση κοντά στη σκηνή. 

Ο δήμαρχος Ξάνθης κ. Μιχάλης Στυλιανίδης ανέβηκε στο βάθρο που είχε τοποθετηθεί επί σκηνής κηρύσσοντας την έναρξη των εκδηλώσεων, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του δήμου κ. Μανόλης Φανουράκης αφιέρωνε τις φετινές Γιορτές Παλιάς Πόλης στον Δήμαρχο που όπως έχει δηλώσει θα αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική δράση και θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα κατά την επόμενη εκλογική αναμέτρηση. 

Από την έναρξη απουσίαζαν οι βουλευτές της Ξάνθης κ. Αλέξανδρος Κοντός και Δημήτρης Σαλτούρος, ενώ αισθητά αργοπορημένος το παρών έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ Χουσεΐν. Το παρών επίσης έδωσε ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ΑΜΘ κ. Θανάσης Καρούντζος ενώ απουσίαζε ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Φώτης Καραλίδης. Ο Περιφερειάρχης και ο Μητροπολίτης Ξάνθης βρέθηκαν επίσης στην έναρξη των εκδηλώσεων, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμος Ξάνθης στάθηκε αρωγός και στην καμπάνια «1 στα 5» του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που αφορά τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών – σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία ένα στα πέντε παιδιά πέφτει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης – το οποίο υλοποιείται στη χώρα από τη βουλευτή της ΝΔ Θεσσαλονίκης κα Έλενα Ράπτη. Προς αυτή την κατεύθυνση ο δήμος προχώρησε και στην έκδοση ενημερωτικού έντυπου υλικού το οποίο διανεμήθηκε κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων από την ίδια τη Βουλευτή και την ομάδα της στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.





  

Δεν υπάρχουν σχόλια