GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κομοτηνή: Σκότωσε τη γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε!

-Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την Κομοτηνή  Την ηλικιωμένη σύζυγό του πυροβόλησε με μια κυνηγετική καραμπίνα ένας ηλικιωμένος άνδ...

-Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την Κομοτηνή 

Την ηλικιωμένη σύζυγό του πυροβόλησε με μια κυνηγετική καραμπίνα ένας ηλικιωμένος άνδρας από την Κομοτηνή νωρίς το πρωί της Πέμπτης, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε. 

Ο συζυγοκτόντος αφού πρώτα πυροβόλησε με την καραμπίνα τη σύζυγό του στην πλάτη στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του δίνοντας τέλος στη ζωή του. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες πριν αυτοκτονήσει τηλεφώνησε στην Αστυνομία λέγοντας πως είχε σκοτώσει τη γυναίκα του. 

Όταν κατέφτασε η Αστυνομία στον τόπο του εγκλήματος, στην οικία του ηλικιωμένου ζεύγους στο Κόσμιο Κομοτηνής, αντίκρισε τα άψυχα σώματά τους μέσα σε λουτρό αίματος.  Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο θάνατός και των δύο ήταν ακαριαίος. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα αίτια που οδήγησαν τον δράστη και στη συνέχεια αυτόχειρα σε αυτή την πράξη που έχει προκαλέσει ανατριχίλα στους κατοίκους της περιοχής.

Τι αναφέρει η Αστυνομία: 
Την 5-9-2013 το πρωί, σε χωριό της Ροδόπης, 79χρονος ημεδαπός, ευρισκόμενος εντός της οικίας του, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, εναντίον της 69χρονης ημεδαπής συζύγου του, τραυματίζοντάς την θανάσιμα, ενώ στην συνέχεια με τον ίδιο τρόπο προκάλεσε θανάσιμα τραύματα στον ίδιο του τον εαυτό. 
(φωτό: Εφ. Χρόνος) 

Δεν υπάρχουν σχόλια