GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με σοβαρά προβλήματα οι εκλογές για τη Συντονιστική των ΑΝ.ΕΛ. στην Ξάνθη

-Οι 16 αρχικά υποψήφιοι έγιναν 6 και στη συνέχεια μόλις 5! Εκλογές για την ανάδειξη νέας Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήν...

-Οι 16 αρχικά υποψήφιοι έγιναν 6 και στη συνέχεια μόλις 5!

Εκλογές για την ανάδειξη νέας Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ξάνθης πραγματοποιήθηκαν από νωρίς το πρωί της Κυριακής στα γραφεία του κόμματος στην Κεντρική Πλατεία της πόλης. 

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν υπό τη σκιά των παραιτήσεων δέκα υποψηφιοτήτων λίγες μόνο ημέρες πριν την εκλογική διαδικασία, ενώ ακόμη και την ημέρα των εκλογών υπήρξε μια ακόμη παραίτηση υποψηφίου. Πιο συγκεκριμένα αρχικώς κατατέθηκαν 16 υποψηφιότητες, ωστόσο μια μόλις εβδομάδα πριν τις εκλογές δέκα υποψήφιοι απέσυραν το ενδιαφέρον τους, καταθέτοντας ενστάσεις επί της διαδικασίας, γεγονός που προκάλεσε προβληματισμό στην εκλογική βάση του κόμματος στην Ξάνθη.

Μετέπειτα υπήρξε επίσημη ανακοίνωση από πλευράς των ΑΝ.ΕΛ. Ξάνθης για το αριθμό των υποψηφίων οι οποίοι ανέρχονταν σε έξι, ωστόσο την ημέρα των εκλογών υπήρξε ακόμη μια παραίτηση καθώς διαπιστώθηκε κώλυμα στην εν λόγω υποψηφιότητα. 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών, που έχει στη διάθεσή του το ThrakiToday.com και τα οποία, όπως προκύπτει από τα έως τώρα δεδομένα, έχουν σταλθεί στα κεντρικά του κόμματος για να ανακοινωθούν από εκεί, από τα 207 εγγεγραμμένα μέλη στις εκλογές συμμετείχαν οι 54, με ένα λευκό ψηφοδέλτιο και 53 έγκυρα. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι πέντε τελικά υποψήφιοι εκλέγονται, γεγονός που γεννά ερωτηματικά για την όλη διαδικασία, καθώς εκ προοιμίου ήταν βέβαια η εκλογή όλων των υποψηφίων λόγω του πλήθους τους. 

Οι κάλπες έκλεισαν στις 18.00 το απόγευμα της Κυριακής ενώ ο κάθε ψηφοφόρος είχε τη δυνατότητα να επιλέξει έως τρεις υποψηφίους.

Τα εκλεγμένα μέλη της νέας Συντονιστικής των ΑΝ.ΕΛ. στην Ξάνθη, κατά σειρά εκλογής, έχουν ως εξής:
ΚΟΥΤΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΕΣΙΣΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΔΟΥΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΘΩΜΑ
ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ του ΣΤΑΜΑΤΗ
ΤΖΕΜΑΛΗ ΑΛΗ ΟΓΛΟΥ του ΡΕΤΖΕΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια