GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φρέναρε τον κοινωνικό τουρισμό… το διαδίκτυο στην Ξάνθη!

Φρένο στην υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού φαίνεται πως έβαλε το διαδίκτυο στην περίπτωση των δικ...

Φρένο στην υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού φαίνεται πως έβαλε το διαδίκτυο στην περίπτωση των δικαιούχων της Ξάνθης. 

Όπως είναι γνωστό ήδη από φέτος η υποβολή των αιτήσεων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, ο οποίος στη συνέχεια ήταν υποχρεωμένος να μεταβεί στο υποκατάστημα του ΟΑΕΔ για τον έλεγχο της αίτησής του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiToday.com η διαδικασία αυτή κράτησε μακριά δικαιούχους που είτε δεν είχαν πρόσβαση στο διαδίκτυο είτε δεν ήταν καλοί χρήστες αυτού και δεν είχαν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν σωστά την ηλεκτρονική φόρμα υποβολής της αίτησης. Αποτέλεσμα αυτού, ο τελικός αριθμός των αιτούντων να παρουσιάζεται αισθητά μειωμένος συγκριτικά με πέρσι. 

Το πρόβλημα επεκτάθηκε λόγω και του γεγονότος πως τα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών δεν αναλάμβαναν την υποβολή των αιτήσεων. Τα αποτελέσματα των τελικών δικαιούχων αναρτήθηκαν στις αρχές τις εβδομάδας στο site του ΟΑΕΔ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται πέντε διανυκτερεύσεις.   

Δεν υπάρχουν σχόλια