GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χειροπέδες σε τρεις εμπόρους λαθραίων τσιγάρων στην Ξάνθη!

-Δύο συλλήψεις μέσα σε μια μέρα. Κατασχέθηκαν 298 λαθραία πακέτα  Νταμπλ στον αγώνα για την πάταξη του λαθρεμπορίου τσιγάρων στην περι...

-Δύο συλλήψεις μέσα σε μια μέρα. Κατασχέθηκαν 298 λαθραία πακέτα 
Νταμπλ στον αγώνα για την πάταξη του λαθρεμπορίου τσιγάρων στην περιοχή της Ξάνης πέτυχαν την Πέμπτη οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ξάνθης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος συλλαμβάνοντας συνολικά τρία άτομα.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης εντόπισαν έναν 22χρονο Πακιστανό να διαθέτει προς πώληση 130 πακέτα λαθραίων τσιγάρων για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. Οι άνδρες του Α.Τ. Ξάνθης πέρασαν χειροπέδες στον 22χρονο τον οποίο και οδήγησαν στο τμήμα. 

Πριν προλάβει ωστόσο να περάσει ένα 24ωρο, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, εντόπισαν στο Ι.Χ  αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες, ηλικίας 18 και 31 ετών, 168 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. Και οι δύο συνελήφθησαν ενώ συνολικά κατασχέθηκαν 298 λαθραία πακέτα τσιγάρων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.


Δεν υπάρχουν σχόλια