GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έβρος: Έπαθε λάστιχο ο Βούλγαρος με τους λαθρομετανάστες

Συνελήφθη την Πέμπτη (5-9-2013) το πρωί, σε δασική περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, τη...

Συνελήφθη την Πέμπτη (5-9-2013) το πρωί, σε δασική περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 54χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας δεκαπέντε (15) μη νόμιμους μετανάστες. Δέκα (10) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας, δύο (2) υπήκοοι Σομαλίας, δύο (2) υπήκοοι Ιράκ και ένας υπήκοος Ιράν. 

Αναλυτικότερα, την Πέμπτη (5-9-2013) το πρωί, οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν σε χώρο της Εγνατίας Οδού, πλησίον του κόμβου Μάκρης, ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες, ακινητοποιημένο λόγω βλάβης σε ελαστικό.  

Ακολούθησαν επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή, κατά την διάρκεια των οποίον, εντοπίσθηκαν, σε παρακείμενη δασική έκταση, το ίδιο πρωί, ο 54χρονος οδηγός του αυτοκινήτου και λίγες ώρες αργότερα, δεκαπέντε (15) μη νόμιμοι μετανάστες. 

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 54χρονος, προωθούσε παράνομα στην ενδοχώρα του μη νόμιμους μετανάστες, μεταφέροντας τους με το παραπάνω όχημα, το οποίο εγκατέλειψαν λόγω βλάβης στο ελαστικό. 

Κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.  

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.


Δεν υπάρχουν σχόλια