GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΕΡΓΑΣΙΑ: Προκηρύχτηκαν 160 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας στην Ξάνθη

-Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων διαδικτυακά και θα ολοκληρωθεί στις 11 Οκτωβρίου Στην προκήρυξη των, τελικά, 160 θέσεων Κοινωφελούς Εργασ...

-Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων διαδικτυακά και θα ολοκληρωθεί στις 11 Οκτωβρίου

Στην προκήρυξη των, τελικά, 160 θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας για την Π.Ε. Ξάνθης προχώρησε και επισήμως το Υπουργείου Εργασίας την Τετάρτη. 

Όπως είναι γνωστό από την Πέμπτη οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, οι για το πρόγραμμα απασχόλησης 10.000 ανέργων. Η Δημόσια Πρόσκληση εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ και δόθηκε στη δημοσιότητα, ενώ έχει αποσταλεί στα κατά τόπους υποκαταστήματα του ΟΑΕΔ. 

Πρόκειται για πρόγραμμα απασχόλησης 10.000 ανέργων πανελλαδικά ειδικότητας Υ.Ε. Γενικών Καθηκόντων, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Προώθηση της Απασχόλησης Μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα».

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στη διαδικασία θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τις 26 Σεπτεμβρίου έως και τις 11 Οκτωβρίου την ειδική «ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ», η οποία είναι αναρτημένη στο δικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ.

Ο ΟΑΕΔ αναλαμβάνει την υποδοχή των ηλεκτρονικών αιτήσεων και την κατάρτιση του πίνακα των ωφελούμενων. Στην περίπτωσης της Ξάνθης οι ωφελούμενοι θα απορροφηθούν σε θέσεις εργασίας στους 4 δήμους αλλά και στην Π.Ε Ξάνθης. 

Αναλυτικά η κατανομή των θέσεων γίνεται ως εξής:
Π.Ε. Ξάνθης 45 θέσεις εργασίας
Δήμος Ξάνθης 68 θέσεις εργασίας
Δήμος Αβδήρων 18 θέσεις εργασίας
Δήμος Μύκης 21 θέσεις εργασίας
Δήμος Τοπείρου  8 θέσεις εργασίας

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ ή επισκεφθείτε το site του ΟΑΕΔ 

Δεν υπάρχουν σχόλια