GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πραγματικότητα η πρώτη πτήση Αγία Πετρούπολη-Αλεξανδρούπολη (+VIDEO)

Το πρωί του Σαββάτου 1 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση της Aegean με δρομολόγιο Αγία Πετρούπολη – Αλεξανδρούπολη. Η συγκεκ...


Το πρωί του Σαββάτου 1 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση της Aegean με δρομολόγιο Αγία Πετρούπολη – Αλεξανδρούπολη. Η συγκεκριμένη αεροπορική σύνδεση είναι αποτέλεσμα της αδελφοποίησης των Δήμων Αλεξανδρούπολης και Σοσνόβυι Μπορ της Ρωσίας, σε συνδυασμό με τη συντονισμένη προσπάθεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης, της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης, της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως και την ενεργό υποστήριξη του Συλλόγου «Ρώσικο Σπίτι», στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της ενίσχυσης του τουρισμού της περιοχής.  
  
Με την πρώτη πτήση αποβιβάστηκαν στην Αλεξανδρούπολη 150 Ρώσοι τουρίστες μεταξύ των οποίων και ο Διαχειριστής του Δήμου της αδελφοποιημένης πόλης Σοσνόβυι Μπορ, Βλάντισλαβ Γκολίγκοφ, ο Διευθυντής του Οργανισμού Επιδοτούμενου Ιαματικού Αποκαταστατικού Τουρισμού της Αγίας Πετρούπολης, Αλεξάντερ Μπελαούσοφ και ο ιερέας της εκκλησίας της Καιόμενης Βάτου, πατέρας Στέφανος. Στην πλειονότητά τους οι επισκέπτες είναι οικογένειες, τα παιδιά των οποίων θα έχουν την ευκαιρία να φιλοξενηθούν στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως. 

Στο αεροδρόμιο Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης βρέθηκαν για την υποδοχή των επιβατών της πρώτης πτήσης, εκ μέρος του Δήμου Αλεξανδρούπολης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Χρήστος Γερακόπουλος, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο που απουσιάζει στο εξωτερικό, ο Πρόεδρος της Τουριστικής Ιαματικής Επιχείρησης Δήμου Αλεξανδρούπολης (Τ.Ι.Ε.Δ.Α.), κ. Κωνσταντίνος Μαυρίδης και ο Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης, κ. Αντώνης Σπηλιωτόπουλος, ενώ από πλευράς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Έβρου, κ. Γεωργία Νικολάου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος, κ. Σταύρος Βαβίας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σταύρος Καβαρατζής. Τέλος, εκ μέρους του Επιμελητηρίου Έβρου στην υποδοχή των Ρώσων τουριστών παρευρέθηκε ο Πρόεδρος, κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.

Τα δρομολόγια από Αλεξανδρούπολη προς την Αγία Πετρούπολη θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και από την Αγία Πετρούπολη προς Αλεξανδρούπολη κάθε Σάββατο, μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια