GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κλειστή λόγω έργων η Επαρχιακή Οδός Ξάνθης-Πετεινού (+VIDEO)

-Ξεκίνησε η επισκευή της γέφυρας του Περιφερειακού της πόλης το πρωί της Δευτέρας  Κλειστή παραμένει από το πρωί της Δευτέρας η Επ...


-Ξεκίνησε η επισκευή της γέφυρας του Περιφερειακού της πόλης το πρωί της Δευτέρας 

Κλειστή παραμένει από το πρωί της Δευτέρας η Επαρχιακή Οδός Ξάνθης-Πετεινού, λόγω εργασιών επισκευής της κατεστραμμένης, πλέον γκρεμισμένης, γέφυρας του Περιφερειακού της πόλης.  

Συνεργεία της εργολήπτριας εταιρίας βρέθηκαν από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στον χώρο, ώστε να προχωρήσουν αρχικά στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στη συνέχεια στην έναρξη των εργασιών της τοποθέτησης της νέας γέφυρας. Πρόκειται για προκατασκευασμένα τμήματα της νέας γέφυρας, τα οποία θα τοποθετηθούν στη θέση της προηγούμενης. Υπενθυμίζεται ότι το πρόβλημα ανέκυψε μετά από φθορές που προκάλεσε στην προηγούμενη γέφυρα ένα διερχόμενο όχημα.

Η διέλευση των οχημάτων θα γίνεται μέσω παράκαμψης σε αγροτικό δρόμο, ο οποίες είχε υποστεί μερικές βελτιώσεις, με την ταλαιπωρία ωστόσο των οδηγών να παραμένει αισθητά υπαρκτή. Ο δρόμος είχε κλείσει ξανά στο πρώτο στάδιο του έργου, που περιελάμβανε την κατεδάφιση της γέφυρας, ενώ δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία λίγο πριν τη Μ. Εβδομάδα του Πάσχα. 

Σε ανακοίνωσή της η Π.Ε. Ξάνθης αναφέρει πως μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το πότε θα ολοκληρωθούν οι εργασίες και θα δοθεί εκ νέου σε κυκλοφορία τόσο η Επαρχιακή Οδός όσο και ο Περιφερειακός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια