GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τρεις και ο κούκος στο συλλαλητήριο για την ΕΡΤ στην Ξάνθη! (+VIDEO)

-Οι περαστικοί ήταν περισσότεροι από τους διαδηλωτές!  -Ανάρτησαν πανό συμπαράστασης στις καμάρες  της Κεντρικής Πλατείας της πόλης ...


-Οι περαστικοί ήταν περισσότεροι από τους διαδηλωτές! 
-Ανάρτησαν πανό συμπαράστασης στις καμάρες  της Κεντρικής Πλατείας της πόλης 

Κατώτερη των προσδοκιών παρουσιάστηκε η συμμετοχή των διαδηλωτών το απόγευμα της Πέμπτης στην Ξάνθη στο κάλεσμα της ΕΛΜΕ για συμπαράσταση στον αγώνα των απολυμένων εργαζομένων της ΕΡΤ. Οι διαδηλωτές δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα πενήντα άτομα, ενώ μετά από αρκετή ώρα πραγματοποιήθηκε μια υποτυπώδης πορεία στους δρόμους της Ξάνθης. 

Στο συλλαλητήριο συμμετείχε μια μικρή ομάδα εκπαιδευτικών και μέλη Αριστερών παρατάξεων, με τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ να αναρτά ένα τεράστιο πανό με συνθήματα συμπαράστασης στους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Το συλλαλητήριο ξεκίνησε λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα, ενώ λίγο πριν μια ομάδα αντιεξουσιαστών διένειμε έντυπο υλικό και διάνθισε μουσικά μια αντίστοιχη εκδήλωση μπροστά από το πρώην κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος.    

Η υποτονική συμμετοχή των διαδηλωτών διαφάνηκε από νωρίς, καθώς η προσέλευση κυμαινόταν σε απελπιστικά επίπεδα επί ώρες. Λίγο μετά τις 20.30 ξεκίνησε μια υποτυπώδης πορεία με αφετηρία την Κεντρική Πλατεία και κατεύθυνση από την οδό Ηρώων προς την 28ης Οκτωβρίου. Οι διαδηλωτές κατέληξαν και πάλι στην Κεντρική Πλατεία απ’ όπου και αποχώρησαν. Το συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε ημέρα και ώρα κατά την οποία η αγορά ήταν ανοιχτή, με τους περαστικούς να παρουσιάζονται κατά πολλοί περισσότεροι από τους διαδηλωτές.  


Δεν υπάρχουν σχόλια