GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δέκα χρόνια εισέπραττε τη σύνταξη του νεκρού πατέρα του στη Θάσο!

-Ποινή φυλάκισης 2 ετών, με τριετή αναστολή του επέβαλε το Τριμελές Καβάλας -Το ΙΚΑ ζητά να επιστρέψει πίσω 76.000 ευρώ…  Ποινή φυλά...

-Ποινή φυλάκισης 2 ετών, με τριετή αναστολή του επέβαλε το Τριμελές Καβάλας
-Το ΙΚΑ ζητά να επιστρέψει πίσω 76.000 ευρώ… 

Ποινή φυλάκισης 2 ετών με τριετή αναστολή επεβλήθη από το Τριμελές Πρωτοδικείο Καβάλας σε έναν επιτήδειο από τη Θάσο ο οποίος συνέχιζε μέχρι και το 2011 να εισπράττει τη σύνταξη του πατέρα του που απεβίωσε το 2001! 

Πρόκειται για υπόθεση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά την απογραφή των συνταξιούχων, με το ΙΚΑ να ζητά σήμερα την επιστροφή 76.000 ευρώ. 

Το Τριμελές Καβάλας εξέτασε το ποινικό μέρος της υπόθεσης που αφορούσε τα έτη 2008 έως 2011, καθώς προγενέστερα τα αδικήματα έχουν παραγραφεί, ενώ κατά την ακροαματική διαδικασία εκπρόσωπος του ΙΚΑ, που αποτελεί και τον ασφαλιστικό φορέα του θανόντα, ανέφερε πως από το 2001 καταβαλλόταν κανονικά η σύνταξη σε λογαριασμό του δικαιούχου. 

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 2 ετών, στον γιο που συνέχιζε να εισπράττει τα χρήματα, ενώ πλέον ο ασφαλιστικός οργανισμός ζητά την επιστροφή των καταβληθέντων χρημάτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια